Omiljeno mesto za zabavu i shopping ponovo kreira dane ispunjene pravim vrednostima

Od 26. do 28. maja odgovor na svako pitanje koje se tiče aktivacija za decu i edukativnog sadržaja biće: AVA SHOPPING PARK. Pored robne kuće IKEA čeka vas šoping vikend 26-28. maja, dečije radionice, AVA zabavni kutak sa veštačkom stenom 27. i 28. maja i još mnogo iznenađenja

Program povodom proslave prvog rođendana AVA SHOPPING PARK-a trajaće od 26. do 28. maja, a sve koji tih dana posete ovaj tržni centar očekuje prava ZabAVA – celodnevni  program, uz brojne poklone i popuste, zatim atraktivno penjanje na veštačku stenu, radionice za decu i roditelje, kao i kreativne radionice i oaza za opuštanje.

Šoping vikend za sve koji su jedva čekali popuste je 26-28. maja, aktivacije za decu sa klovnovima i poklonima su 26. maja od 17h do 20h, predstava za decu i AVA zabavni kutak, sa veštačkom stenom 27. i 28. maja (12h-20h).

Obavezno posetite i AVA “ZabAVA Kutak”, oprobajte se u zanimljivoj disciplini kod nas poznatoj kao “free climbing” ili sportsko penjanje. Pored veštačke stene, namenjene svim uzrastima, u okviru kutka čekaju vas četiri zone sa brojnim aktivnostima; KREATIVNA u kojoj ćemo crtati, bojiti, učiti da heklamo i tkamo, praviti magični plašt i igrati se sa simbolima uz mnogo zabave; EDUKATIVNA u kojoj ćemo učiti o prirodi, praviti razne edukativne igračke; SPORTSKA gde vas čekaju tai či, joga, sportski poligon; EKOLOŠKA u kojoj ćemo imati družionice iz ekologije. Za mame je pripremljena Zen Oaza za relaksaciju u kojoj ćete moći da upoznate veštine ajurvede, kako da radite jogu na poslu, kao i čitalački kutak u kome ćemo predstaviti nove autorke naše književne scene za lepši I kvalitetniji život. Sav sadržaj je besplatan.

U 2023. vas pozivamo da ISTRAŽITE VIŠE… Više zabave. Više kupovine. Više ljubavi. Više sporta. Više lepote. Više stila. Više onoga što čini život zabavnim i kreativnim. Vidimo se u AVA Shopping Parku.