Kompanija Balkan Bet i Olimpijski komitet Srbije potpisali su zvanični ugovor o generalnom sponzorstvu, kojim se predviđa podrška najboljim srpskim sportistima u njihovom pohodu na medalje na najprestižnijem sportskom takmičenju. Ugovor su potpisali predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković i direktor kompanije Balkan Bet Bojan Šćekić, nakon čega su pred javnost izneli informacije o karakteru i detaljima saradnje u susret nastupima naših najboljih sportista na predstojećim Olimpijskim igrama.


„Zahvalio bih gospodinu Maljkoviću i njegovom timu na tome što su u Balkan Betu prepoznali pouzdanog partnera koji će, kao generalni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije, stati na čelo sponzorskog pula. Takođe, izražavam im veliku zahvalnost za sve što rade za srpski sport, i raduje me što ćemo od sada biti zajedno na tom putu razvoja sporta i olimpijskih vrednosti- rekao je Bojan Šćekić, direktor kompanije Balkan Bet – Ovo partnerstvo predstavlja platformu kojom ćemčo u srpski sport uložiti značajna novčana sredstva. Najlepši sportski trenuci kojih se sećamo su se dogodili upravo na Olimpijskim igrama, jer kada se navija i igra za Srbiju, tada je nebitno ko navija za koji tim, da li neko prati fubal, košarku ili neki drugi sport, tada je cela nacija ujedinjena u navijanju za naše sportiste i to je neprocenjivo. Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo postali deo ove sjajne sportske priče i siguran sam da ćemo zajedničkim snagama postići rekordne rezultate“, dodao je Šćekić.


Povodom potpisivanja Ugovora o generalnom sponzorstvu prisutnima se obratio i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković.
„Kompanija Balkan Bet danas postaje naš partner, ali i kapiten sponzorskog pula „Podrška zlata vredna – Pariz 2024“. Koristim ovu priliku da zahvalim ljudima iz kompanije Balkan Bet što su odlučili da pruže podršku Olimpijskom timu Srbije. Iako smo na samom početku, uveren sam da će se naša saradnja realizovati na obostrano zadovoljstvo i da ćemo se na Olimpijskim igrama u Parizu naredne godine zajedno radovati osvojenim medaljama i ostvarenim uspesima sportista Srbije.
Siguran sam da će saradnja koju započinjemo danas sa kompanijom Balkan Bet zaista biti nova snaga za srpske olimpijce. U ime Olimpijskog komiteta Srbije i naših olimpijaca želim vam dobrodošlicu u olimpijsku porodicu Srbije, uz uverenje da će vaša podrška zaista biti zlata vredna“, izjavio je Maljković, ispred OKS.


Kompanija Balkan Bet je kao društveno odgovorna kompanija oduvek podržavala sport, a podrška koju će pružiti Olimpijskom timu Srbije je kruna dosadašnjeg aktivizma tog tipa. Na ovaj način, Balkan Bet želi da pomogne članovima Olimpijskog tima Srbije, da u konkurenciji najboljih sportista sveta, pruže svoj maksimum, i dobrim rezultatima obraduju građane Srbije.