„Višestruki sarkazmi“.

Hladni januarski dani pružaju idealnu priliku za istraživanje čarobnog sveta kinematografije. Pretvorite svoju dnevnu sobu u pravi mali bioskop i u potpunosti se opustite u prijatnoj kućnoj atmosferi. Sve što vam je potrebno su ukusne grickalice, omiljeni topli napitak i dobro društvo, uz dodatak uzbudljivih filmova koje možete pronaći na FilmBox kanalima. Prepustite se filmovima koji će vam pružiti nezaboravnu zabavu i uživajte u jedinstvenom doživljaju.

Ljubitelje drama će ovaj naslov definitivno obradovati, a u pitanju je film pod nazivom „Višestruki sarkazmi“. Gabrijel je čovek koji naizgled ima sve: uspešnu profesionalnu karijeru arhitekte, prelepu suprugu Eni i mladu ćerku, Elizabet. Ipak, vremenom shvata da nije srećan. Gabrijel zato odlučuje da napiše predstavu o jadu koji živi svakog dana. Napušta posao, uzima agresivnog agenta da ga predstavlja i počinje da piše. Ubrzo dolazi do razvoda, ali predstava postiže veliki uspeh. Život mu je sada potpuno drugačiji, ali, da li je srećniji? Film će se emitovati u sredu na kanalu FilmBox Extra sa početkom u 22.45h.

Keegan-Michael Key, John Cena, and Tyler Mane in PLAYING WITH FIRE from Paramount Pictures. Photo Credit: Doane Gregory.

Subotnje veče rezervišite za film kanal FilmBox Premium i ostvarenje „Ne igraj se sa vatrom“ u kome se grupa hrabrih vatrogasaca suočava sa izazovom kada pokušavaju da spasu troje nestašne dece. Film će početi sa emitovanjem od 21h.

Zavejani

Romantična komedija je idealan žanr za nedeljno veče, pa će se tako od 21h na kanalu FilmBox Stars emitovati film „Zavejani“. Nakon užasne veze za jednu noć, dvoje stranaca bude se zavejani, nakon mećave koja je u led okovala čitav Menhetn. Sada su zarobljeni u malenom stanu, primorani da upoznaju jedno drugo mnogo bolje nego što je to običaj kod veza za jednu noć. Zagrlite voljenu osobu i uživajte u ovoj urnebesnoj priči.