Foto:Gorenje

O čemu vodite računa prilikom kupovine nove mašine za pranje veša? Da, cena je verovatno prva na spisku svima, ali nije primaran faktor koji bi trebalo da utiče na odluku.

Kada je u pitanju kupovina nove veš mašine, postoji nekoliko ključnih karakteristika na koje treba obratiti pažnju kako biste bili sigurni da dobijate aparat koji zadovoljava vaše potrebe. Bez obzira na to što cena igra bitnu ulogu u donošenju odluke i odnos kvaliteta i uloženog, novac ne bi trebalo da bude jedina odrednica kojom se vodite prilikom izbora nove veš mašine, koju ćete koristiti godinama.

Da li je u pitanju osvežavanje odeće, održavanje čistoće i svežine same mašine ili brzo, a kvalitetno i ekonomično pranje i sušenje, ovo su karakteristike koje bi trebalo da vaša nova mašina za pranje veša ima, a Gorenje ih nudi gotovo u svakom novom modelu!

Steam Refresh – uvek sveža odeća

Da li ste čuli za ovu funkciju? To je posebno osmišljen i realizovan program koji koristi paru za osvežavanje odeće i smanjuje potrebu za peglanjem. Ne samo da ćete potrošiti manje vremena za spremanje odeće nakon pranja, nego će je mašina učiniti duže svežim i bez nabora.

AirDry – zaboravite na neprijatne mirise

Ukoliko imate AirDry opciju, slobodno možete da zaboravite na neprijatne mirise iz mašine!  Budite sigurni da će vam mašina biti ekstra čista, jer AirDry potpuno osuši dozer za deterdžent, bubanj i okvir vrata i ne dolazi do nakupljanja vlage, a samim tim ne postoji mogućnost da se razviju neprijatni mirisi.

PowerWash – čist veš za manje od sat vremena

Za brzo pranje i sušenje, ključan je PowerWash, koji omogućava da vaša omiljena odeća bude spremna za nošenje za manje od sat vremena. Ovaj program je idealan za polu-napunjenu mašinu, čime se štedi vreme i energija. Operite i osušite veš uvek kad vam je to neophodno, bez po muke i bez ogromnog računa za električnu energiju.

NatureDry – sigurno sušenje

Na samom kraju ciklusa pranja uvek je – sušenje, a kvalitetno sušenje odeće je veoma važno. NatureDry funkcija se brine upravo o tome! Ovaj program nudi sigurno sušenje čak i najosetljivije tkanine, koristeći nižu temperaturu za efikasno sušenje svih vrsta veša, uključujući delikatan veš i sportsku opremu.

Jasno je da, ako mašina za pranje i sušenje veša ima neke ili sve četiri funkcije koje smo ovde opisali – biće vam istinski saveznik u održavanju odeće svežom, čistom i spremnom za nošenje.

Akcija koju ne smete propustiti!

Ukoliko ste baš u ovom trenutku u potrazi za idealnom mašinom za pranje veša, iskoristite priliku i pogledajte specijalnu akciju Gorenje mašina za pranje i sušenje veša po odličnim cenama u okviru akcije koja traje do kraja aprila.

Naša preporuka je model WPNEI14A2SWIFI koji ima Inverter PowerDrive motor bez četkica. U isto vreme tih, ali veoma efikasan, ovaj motor je dizajniran tako da osigura dug radni vek mašine, štedeći energiju svakim ciklusom pranja, a možete i da upravljate mašinom pomoću aplikacije…

Moderna, laka za upotrebu i efikasna mašina – godinama!