Uzbudljive priče, vrhunski glumci i spektakularni vizuelni efekti. Sve vas to očekuje ove nedelje na FilmBox kanalima, a samo neki od naslova, koji će oduševiti sve ljubitelje kvalitetnih filmova, možete pronaći u nastavku…

Četvrtak rezervišite za film “Odsjaji” (naslovna fotografija) koji će se od 21h emitovati na kanlu FilmBox Extra. Kad agenta Evropola, Toma Brindla, pozovu u Barselonu da pronađe serijskog ubicu poznatog kao “Pigmalion”, on dolazi do izuzetnog otkrića. DNK pronađen blizu tela na poslednjem mestu zločina, poklapa se sa DNK mladog vojnika, Marka Solera, ali istraga pokazuje da je ubica možda Markov otuđeni brat blizanac. Agent Brindl koristi Marka da napravi psihološki profil njegovog brata, ali što se više primiče ubici, ubica se primiče njemu. Lovac postaje plen, a Pigmalion takođe otkriva da ima brata blizanca, pa počinje da uhodi tim istražitelja. Jedini način da konačno uhvati ubicu je da sve stavi na kocku, uključujući i one koje voli.

CAR

Subota je dan kada treba da odgledate film “Car”. Boreći se da stigne na sever kako bi obezbedio slobodu za sebe i svoju porodicu, odmetnuti rob Šilds “Car” Grin udružuje snage sa abolicionistom Džonom Braunom u smelom napadu na Harpers Feri, Zapadna Virdžinija, 1859. godine. Kanal na kom od 21h možete gledati ovaj film je FilmBox Premium.

BEZ TRAGA

Spoj kriminaliste, drame i trilera doživećete na pravi način ukoliko odgledate film “Bez traga”. Etjen će uskoro postati šef velike industrijske grupe. U braku s prelepom Klemens, on je čovek koji ima sve. Kad naiđe na Patrika, druga iz detinjstva, Etjen priznaje da je nekada davno ukrao formulu neobičnog hemičara Mišeleta, što postaje najprodavaniji proizvod kompanije. Patrik ga ubeđuje da posete Mišeleta i da mu se oduži, ali stvari kreću po zlu kad Patrik ubija hemičara. Etjenov život postaje košmar. Upleten u policijsku istragu, pada pod uticaj Flore, koja ga kontaktira u želji da sazna nešto više o svom ocu, mizantropu. Patrik je uhapšen i optužen za ubistvo, ali ubrzo počinje da ucenjuje Etjena: ili će mu pomoći da pobogne ili će ga Patrik predati policiji. Etjenu preostaje samo jedan očajnički potez. Film će se emitovati u nedelju na kanalu FilmBox Extra sa početkom u 23h.