Praznici su idealno vreme da na jednom mestu okupimo porodicu i prijatelje i da uživamo u njihovom društvu, međutim, kada nam se ovo usladi, često poželimo da potraje malo duže. Zbog toga, odličan izgovor da ovakva opuštanja što pre ponovimo jesu fenomenalni naslovi koji se emituju na FilmBox kanalima, a mi vam, kao i svake nedelje, nudimo one najbolje:

U četvrtak na FilmBox Extra kanalu će se od 21h emitovati film „Crvena svetla“ (naslovna fotografija). Ovaj triler predstavlja priču o psihologu i njenom asistentu, koji zajedno istražuju paranormalne aktivnosti. Istraga ih vodi do svetski poznatog vidovnjaka.

Ukoliko ste ljubitelj drama, onda bi trebalo da pogledate film „Prošla noć“ u kojoj se bračni par razdvaja na jednu noć, kada suprug odlazi na poslovno putovanje sa koleginicom koja mu se dopada. I dok se on odupire iskušenju, njegova supruga susreće bivšeg momka. Do kakvog će zapleta doći saznaćete ako u petak od 19.30h uključite kanal FilmBox Premium.

Nedelju završite fenomenalnim naslovom „Višestruki sarkazmi“ koji će početi od 21h. Gabrijel je čovek koji naizgled ima sve: uspešnu profesionalnu karijeru arhitekte, prelepu suprugu Eni i mladu ćerku, Elizabet. Ali vremenom shvata da nije srećan. Gabrijel zato odlučuje da napiše predstavu o jadu koji živi svakog dana. Napušta posao, uzima agresivnog agenta da ga predstavlja i počinje da piše. Ubrzo dolazi do razvoda, ali predstava postiže veliki uspeh. Iako mu je život sada drugačiji nego što je bio, Gabrijel je srećniji. Film će se emtiovati na kanalu FilmBox Stars.