14. godina zaredom najbolji domaći proizvod i brend

Udruženje „Moja Srbija“ uz podršku Centra potrošača Srbije i Grada Beograda, od 2010. godine organizuje dodelu priznanja „Moj izbor“ za najomiljenije domaće proizvode i brendove, sa ciljem promocije i podsticanja razvoja domaće proizvodnje. Više od 2000 ispitanika iz svih delova zemlje, putem internet ankete učestvuje u odabiru najboljih, a kompanija Dijamant 14. put zaredom dobitnik je ovog prestižnog priznanja.

Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant.

„Ponosni smo što smo još jednom dobitnici priznanja koje ima poseban značaj za nas, jer dolazi od potrošača koji su najbolji pokazatelj i potvrda kvaliteta naših proizvoda, a ujedno i podsticaj da nastavimo da se dodatno razvijamo i pružamo najbolje usluge. Industrija u kojoj Dijamant posluje zahteva da održavate korak sa vremenom i kontinuirano unapređujete proizvodne procese, a u skladu sa tim imamo ambiciozne planove za naredni period, koji će doprineti širenju kapaciteta naše fabrike, povećanju obima proizvodnje i portfolija. U osnovi našeg poslovanja i dalje ostaje održavanje liderske pozicije na tržištu, a ova nagrada, po meri potrošača, još jedan je dokaz da smo na pravom putu“, izjavio je Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant.

Dodela priznanja „Moj izbor“ organizuje se u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“, a u konkurenciji se svake godine nađe više od 1500 domaćih proizvoda i brendova, u čak 30 kategorija, među kojima se Dijamant već godinama visoko kotira i zauzima istaknuto mesto.