Predstoji nam period praznika, odmora i slobodnih dana, a to znači samo jedno – da je uživanje zagarantovano! Još ako se odlučite da tokom ove sedmice pogledate sledeće filmove, definitivno je da će raspoloženje biti na maksimumu.

Već u sredu možete uživati u fenomenalnim kadrovima u kojima se prepliću elementi kriminalistike i komedije i to u filmu „Prevaranti“ (naslovni foto)u kom glavne uloge tumače Anne Hathaway, Rebel Wilson i Alex Sharp. Film govori o dve prevarantkinje, jednoj iz nižeg, drugoj iz višeg društvenog sloja, koje se udružuju kako bi se obračunale sa muškarcima koji su im naneli zlo. Udobno se smestite u 21h i uključite FilmBox Extra kanal.

Igra smrti

U petak od 22.05h na kanalu FilmBox Premium će se emitovati film „Igra smrti“. Telohranitelj i pratilja diplomate povređeni su u propalom pokušaju atentata. Svi su odvedeni u istu bolnicu, gde se telohranitelj udružuje sa medicinskom sestrom kako bi zaštitio diplomatu od grupe nemilosrdnih ubica. Ipak, sestra ubrzo shvata da je ova situacija mnogo komplikovanija nego što se na prvi pogled čini. Uživajte u glumi koju će vam preneti Wesley Snipes, Zoe Bell i Ernie Hudson.

Devojka sa tetovažom zmaja

Spoj kriminalistike i drame možete pronaći u nedelju od 22.35h u okviru filma „Devojka sa tetovažom zmaja“ u kom novinar Mikael Blomkvist, uz pomoć Lizbet Salander, mlade hakerke, traga za ženom koja je nestala pre četrdeset godina. Ovaj film će se takođe emitovati na kanalu FilmBox Premium. Daniel Craig, Rooney Mara i Christopher Plummer tumače glavne likove.