Za sve ljubitelje filmske akcije, avanture i komedije, ova sedmica donosi raznoliku ponudu filmskih naslova koji će zadovoljiti različite ukuse i raspoloženja. Uživajte u napetim avanturama, uzbudljivim akcijama i neodoljivom humoru dok se prepuštate filmskim svetovima koji će vas odvesti na nezaboravna putovanja. Pripremite se za nezaboravno iskustvo pred ekranom!

Ljubitelje akcije i avanture definitivno će obradovati ovaj naslov! U pitanju je film “Pink Panter” ( naslovni foto) koji zahvaljujući glumcima kao što su Steve Martin, Kevin Kline i Jean Reno predstavlja jedno od omiljenih dela iz sveta kinematografije. Pred hiljadama oduševljenih gledalaca na polufinalu Svetskog prvenstva između Francuske i Kine, neuhvatljivi profesionalni ubica ubija čuvenog francuskog trenera i nekako uspeva da ukrade njegov najvredniji posed: neprocenjivi dijamantski prsten, Pink Panter. Film će se emitovati u četvrtak od 20h na kanalu FilmBox Premium.

Vruća potera“

U petak u 21h se udobno smestite jer će se na kanalu FilmBox Extra prikazivati film „Vruća potera“ u kom glavne uloge tumače Reese Witherspoon, Sofia Vergara i Matthew Del Negro. Ova priča govori o strogom i pedantnom policajcu koji pokušava da zaštiti udovicu narko-bosa, bežeći kroz Teksas od korumpiranih policajaca i plaćenih ubica.

Pun mesec

U subotu se prepustite komediji i filmu „Pun mesec“ koja govori o vidovnjakinji koja se pretvara da zaista veruje u magiju, žigolou koji se pretvara da veruje vidovnjakinji, iluzionisti koji se pretvara da je neko drugi i očajnoj ženi koja veruje da će pronaći istinsku sreću u ljubavi tek kada umre. Lenka je vidovnjak, kojoj pored gledanja u budućnost sjajno ide i uništavanje iste svojim klijentima, uz pomoć sjajnog ujka-iluzioniste. Biznis cveta, sve dok njena najbolja mušterija, Ivon, produhovljena Budistkinja, ne odluči da se ubije. Film će se emitovati od 21h na kanalu FilmBox Stars.