Ove nedelje na FilmBox kanalima doživećete uzbudljive priče, sjajne glumačke izvedbe i spektakularne vizuelne efekte. Samo neki od naslova koji će zadovoljiti sve ljubitelje vrhunskih filmova dostupni su u nastavku…

Sreda je dan kada možete odgledati fenomenalan film pod nazivom „Operacija Valkira“.(Naslovni foto) U ovom trileru predstavljena je dramatizacija atentata i političkog puča protiv Adolfa Hitlera tokom Drugog svetskog rata, koji su 20. jula 1944. godine pokušali da izvedu nemački oficiri-otpadnici. Film će se emitovati od 21h na kanalu FilmBox Extra, a glavne uloge tumače Tom Cruise i Billy Nighy.

U petak ćete imati priliku da ogledate film „Pravni postupak“  u kom žena traži od svog bivšeg muža advokata da brani njenog brata kriminalca, optuženog za ubistvo tužioca. Trebaće mu više od njegovih pravnih veština da bi preživeo i dobio slučaj, a kakav će biti ishod saznaćete ukoliko se udobno smestite u 21.35h i uključite kanal FilmBox Premium.

Pravni postupak

Ako volite trilere, film „Oči u oči sa neprijateljem“ je odličan izbor. Grif Makliri je policajac, čiji se sin ubija iz njegovog službenog pištolja. Godinu dana kasnije, on i njegova supruga se još uvek oporavljaju. Ipak, Grif oseća da se udaljavaju jedno od drugog i ona ga ubrzo napušta. Sada istražuje slučaj koji deluje kao ubistvo i samoubistvo. Istraga ga vodi do Niki, nežne devojke koja nije imala sreće sa muškarcima. Film će se emitovati u subotu od 21h na kanalu FilmBox Stars.

Uživajte!