Svaka nova nedelja donosi sa sobom priliku za otkrivanje novih omiljenih filmova u kojima ćete sigurno uživati! Kanali FilmBox vam pružaju upravo to – kombinaciju zabave, opuštanja i uzbudljivih scena koje će vas zasigurno ostaviti bez daha. Ne propustite naše preporuke za filmove koje detaljnije opisujemo u nastavku…

Četvrtak rezervišite za fenomenalan film „Čovek iz senke“ u kom glavne uloge tumače Christian Bale, Amy Adams i Steve Carell, a koji predstavlja priču o Diku Čejniju, nenametljivom birokratskom insajderu iz Vašingtona, koji je tiho koristio ogromnu moć kao potpredsednik Džordža V. Buša i preoblikovao Ameriku i ostatak sveta kakav danas poznajemo. Kanal FilmBox Extra uključite u 21h i uživajte.

Istorija, drama i kriminalistika prepliću se u filmu „Detroit“ koji će se u petak u 21h emitovati na kanalu FilmBox Premium. Ovo je drama zasnovana na istinitim događajima koji su se odigrali tokom nereda u Detroitu 1967. godine. Grupa  policijskih siledžija odlučuje da umesto pravde zatraži osvetu.

Uzbuđenje i adrenalin vas čekaju i u subotu od 22.40h na kanalu FilmBox Stars i to u filmu „Na pogrešnom putu“ (foto).

Četvorica mladića upuštaju se u rizičnu investiciju, koja ih vodi u sukob sa mafijom. Uživajte u glumi koju će vam doneti John Travolta, Michael Pitt i Dan Stevens.