Prevaranti

U današnjem ubrzanom ritmu života, kada su poslovne obaveze dominantne tokom većeg dela dana, često zaboravljamo da usporimo. Ipak, najdragoceniji trenuci su oni provedeni sa voljenima, te je važno izdvojiti vreme za njih. Stoga, predlažemo da iskoristite zajedničko gledanje filmova kao savršen način za opuštanje i porodični odmor. U nastavku vam nudimo preporuke za filmove koje možete gledati tokom ove nedelje.

Definitivno je i sigurno da ne postoji osoba koja neće uživati u spoju glume fenomenalnih Anne Hathaway i Rebel Wilson! Baš zbog toga, u sredu od 21h će se na kanalu FilmBox Extra emitovati komedija pod nazivom „Prevaranti“ u kom se dve prevarantkinje, jedna iz nižeg, druga iz višeg društvenog sloja, udružuju kako bi se obračunale sa muškarcima koji su im naneli zlo.

Ukoliko ste ljubitelji akcija i avantura, ne smete propustiti film „Porodica Adams“ koji će na kanalu FilmBox Premium biti u četvrtak od 20h. Ekscentrična i mračna porodica se seli u dosadno predgrađe, gde prijateljstvo Vensdej Adams sa ćerkom neprijateljski nastrojene voditeljke lokalne rijaliti emisije rasplamsava sukob između porodica.

Porodica Adams

Nedeljno veče iskoristite za spoj drame i trilera koji prikazuje Ketrin i Dejvid, koji su naoko idealan par. Ona je lekarka, a on cenjeni profesor. Imaju srećan brak sa talentovanim sinom. Ipak, kada Dejvid kasni na avion i napušta svoju rođendansku proslavu, Ketrin postaje sve sumnjičavija. S obzirom na to da pretpostavlja da je muž vara, iznajmljuje firmu koja se bavi proverom bračne vernosti. Kloi je žena koja bi trebala da zavede Dejvida i na taj način proveri njegovu lojalnost supruzi. Njen zadatak je da se sastaje sa Dejvidom i da daje izveštaje o toku “izlaska”. Zajedno sa učestalošću njihovih susreta, Kloini opisi postaju sve slikovitiji.

Kloi

Ovaj film pod nazivom „Kloi“ će se emitovati na kanalu FilmBox Stars sa početkom u 22.30h. Glavne uloge tumače Julianne Moore, Liam Neeson i Amanda Seyfried.