"Na tajnom zadatku: povratak na koledž" - Jonah Hill, left, and Channing Tatum in Columbia Pictures' "21 Jump Street."

Hladne večeri su uveliko tu, a FilmBox kanali su nešto što vas zaista može ugrejati. Ovonedeljni filmski program donosi kombinaciju akcije, smeha i onih pravih prazničnih vibracija. Zgrabite omiljene grickalice, udobno se smestite i spremite se da se zabavite uz fenomenalne filmske poslastice.

Završetak radne nedelje i početak vikenda znači samo jedno – da je petak stvoren za spoj akcije i komedije. Zbog toga, ne propustite film “Na tajnom zadatku: povratak na koledž” u kom se dvojica policijskih službenika sa slabim rezultatima vraćaju u srednju školu, kako bi se stopili sa učenicima i razbili lanac trgovine sintetičkim drogama. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Premium sa početkom od 21h.

“Uništiteljka”

I subota je dan za akciju, ali ovog puta spojena sa kriminalistikom. Od 21h na kanalu FilmBox Stars emitovaće se film “Uništiteljka”. Ovaj film opisuje policijsku detektivku koja se ponovo nalazi sa ljudima sa kojima je davno radila na tajnom zadatku, kako bi među njima konačno došlo do pomirenja.

Nedeljno veče najaviće početak najjače praznične euforije, pa će se, u skladu sa tim, takođe na kanalu FilmBox Premium emitovati film “Beskrajan Božić” koji predstavlja nestašnog momka koji je opsednut ličnim posedom i primoran je da pobedi škrticu u sebi ili da svakog dana proživljava Božić bez poklona. Početak emitovanja zakazan je za 19.40h.