Kao kompanija koja uvek na umu ima želje i potrebe svojih korisnika, Huawei je odlučio da organizuje servisne dane u Subotici kada će mnogi moći da iskoriste brojne pogodnosti. Različiti pokloni, popusti i akcije biće dostupni u petak, 31. marta, i subotu, 1. aprila u prostorijama tržnog centra Raffles City na adresi Korzo 13.

Pokloni za sve posetioce, kao i stare i nove Huawei korisnike

Ono što je neophodno svakom korisniku pametnog telefona je adekvatna zaštita displeja. Kako je tehnologija napredovala, a dostignuća na polju pametnih uređaja donose ekrane koji se pružaju od ivice do ivice, nudeći fenomenalne vizuelne prikaze i preglednost sadržaja, potrebno je obezbediti i idealnu zaštitu pri eventualnom padu telefona. Zato, kompanija Huawei korisnicima njihovih uređaja ovom prilikom poklanja zaštitnu foliju za pametni telefon. Ono što će oduševiti i one koji nemaju Huawei uređaj je mogućnost preuzimanja besplatne zaštitne folije za ekran telefona uz objavljivanje fotografije sa ovog interesantnog dešavanja na svojim profilima na društvenim mrežama. Uz postavljanje fotografije na aplikacijama Instagram, Facebook, Snapchat, TikTok i mnogim drugim dostupnim na AppGallery prodavnici aplikacija korisnik jednostavno može dobiti foliju i zaštititi svoj uređaj.

Svaki posetilac koji se odluči za kupovinu nekog od inovativnih Huawei uređaja može da bude siguran da će mu svi sadržaji biti na dohvat ruke uz AppGallery, koji donosi Google servise i mnoge druge aplikacije, uz samo dva klika. Povodom kupovine novog Huawei uređaja svako će dobiti dodatnu poklon kutiju. Ono što čeka korisnike koji podele na društvenim mrežama neki od trenutaka sa same aktivacije jeste praktična AppGallery torba ili koristan prsten za podršku pametnog telefona pri držanju.

Novi Huawei uređaji uz sjajne popuste

Ovom prilikom, sve zainteresovane za kupovinu čekaju i dodatne pogodnosti na veliki broj gedžeta kompanije Huawei. Ono što se posebno ističe jeste mogućnost ostvarivanja popusta od čak 40.000 dinara na flagship telefon Huawei Mate 50 Pro. Ova je odlična prilika da svaki ljubitelj fotografije obezbedi sebi najbolje iskustvo snimanja i fotografisanja uz promenljivi otvor blende na čak 10 nivoa, po povoljnijoj ceni. Takođe, jedan od uređaja koji će biti dostupan po ceni nižoj za 10.000 dinara jeste inspirativni Huawei nova 10 SE. Ovaj moderni uređaj dobrih karakteristika je idealan za korisnike koji vole da izraze svoj stil kroz gedžet koji poseduju.

Huawei je mislio i na sve one koji žele da svoj stari telefon zamene za novi uz odličan popust. Uz ProMobi, partnera kompanije Huawei na ovoj aktivnosti, moguće je dobiti procenu starog uređaja i u skladu sa tim ostvariti popust prilikom kupovine novog Huawei uređaja, bez obzira na model ili stanje starog telefona.

* Napomena: Gore navedene ponude zavise od dostupnosti zaštitnih folija, poklona i robe.

###

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/