Sa sigurnošću se može reći da pametni telefoni više nisu samo gedžeti, već sastavni deo života – naročito za mlade i ambiciozne. Posebno važne karakteristike generaciji koja je željna eksperimentisanja pri izražavanju sopstvenog stila čine estetika uređaja, kao i kvalitet i način beleženja sećanja i zamišljanje ideja i ideala. U duhu ovakvih trendova u mobilnoj tehnologiji, Huawei donosi novu generaciju atraktivne nova serije. Huawei nova 11 je uređaj koji je od danas u prodaji u Srbiji, i oduševiće sve korisnike kojima je u fokusu portretna fotografija i interesantan dizajn.

Inspirativna, kosmička estetika i izdržljiv, moderan ekran

Reč „nova“ potiče od latinske reči novus, što znači novi. Istovremeno, to se odnosi na astronomski događaj kada se iznenada pojavljuje nova zvezda. Dvostruka igra reči ovde nije slučajnost, i zapravo je oličenje duha serije – predstavlja energiju i želju mladih da sanjaju i ostvare sve svoje snove.

Huawei nova 11 dolazi u modernoj zelenoj boji, a tu je i uvek popularna crna verzija ovog pametnog telefona. Potpuno novi Super Star Orbit Ring koristi tehnologiju precizne obrade metala kako bi se postigao jedinstveni sjaj, sa delikatnim slovima koji okružuju ovaj prelepi prsten oko kamera i besprekorno integrisana sa njim čine harmoničnu i jedinstvenu celinu. Dizajn novog Huawei uređaja je upečatljiv, čini savršenu kombinaciju UHD sočiva i umetničke estetike, pa je samim tim idealan spoj umetnosti i tehnologije.

Pratiti užurbane, aktivne živote mladih ujedno bi značilo i opremanje tehnologijom koja se može prilagoditi njihovom načinu života. Huawei nova 11 je tanak i lagan uređaj i dolazi sa ekranom od 6,7 inča, brzinom osvežavanja od 120 Hz kao i besprekornim OLED displejom sa ravnim ivicama, uz rezoluciju koja pruža svilenkastu sliku i glatko iskustvo korišćenja uređaja. Sa ekranom koji ima živopisne boje i savršeno odmerenu oštrinu prikaza, korisnici mogu da ispune sve svoje potrebe za zabavom i uživaju u impresivnom ekranu gde god da se nalaze – bilo da se radi o pauzi na poslu ili čekanju svog leta na aerodromu.

Ultra Vision kamera: unapređenje fotografskog iskustva

Da bi poboljšali svoje fotografije na društvenim mrežama ili lične foto albume, mladi korisnici traže pametne telefone sa kamerom koja je prilagodljiva različitim scenarijima. Bilo da se radi o brzom beleženju autentičnog trenutka za sadržaj na društvenim mrežama ili snimanju ogromnog, nezaboravnog pejzaža tokom odmora, nova Ultra Vision glavna kamera od 50 MP je tu da uz pomoć Ultra-Wide Macro kamere od 8 MP pruži bogatije, raznovrsnije vizuelne prikaze koje vredi pogledati. Sa jakim naglaskom na portretnoj fotografiji, uz pomoć prednje kamere ultraširokog ugla od čak 60 MP, Huawei nova 11 prenosi iskrene emocije, osnažujući svakog korisnika da se izrazi hrabro i samopouzdano.

Pored svojih moćnih kamera, Huawei nova 11 nudi i veliki broj fotografskih funkcija. Huawei Multi-Vision Photography nudi mnoštvo režima, uključujući profesionalni portretni režim, inteligentno prilagođavanje otvora blende, autofokusiranje, True-Chroma fotografiju i još mnogo toga. Ove napredne funkcije pokreću najnoviji algoritmi, dajući svojim korisnicima širok spektar mogućnosti prilikom kreiranja fotografija.

Najbolji rezultati uz brzo punjenje i dugotrajnu bateriju

Huawei nova 11 ima energetski efikasnu bateriju velikog kapaciteta od 4500 mAh, čime pruža korisnicima celodnevnu upotrebu. Ponekad, čak ni veliki kapacitet baterije nije dovoljan za one koji uživaju u intenzivnom igranju video igara, kreiranja sadržaja ili dugotrajnom radu. Srećom, korisnici sada mogu da se oslone na Huawei SuperCharge Turbo tehnologiju od 66 W, koja čini da se telefon može u potpunosti napuniti za samo 31 minut.

Huawei nova 11 dostupna je u Srbiji od danas, 10. jula, kod operatera A1, kao i u slobodnoj prodaji u Gigatronu, po ceni od 79.999 rsd.

###

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/

Za redovna obaveštenja o Huawei Consumer BG, pratite nas na:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileRS/
Twitter: https://twitter.com/huaweimobilers
YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiSrbija

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilers/

Google+: https://plus.go