Lansirana kao deo strategije kompanije Huawei „Super Slim, Super Selfie“, Huawei nova 12 serija pametnih telefona je dostupna i na srpskom tržištu. Nastavljajući tradiciju ove prepoznatljive i popularne serije, Huawei nova 12 donosi brojne inovacije u domenu kamere, kao i vrhunske performanse smeštene u izuzetno tanko kućište sofisticiranog dizajna.

Ultra-tanak i ultra-moderan – zvezdani dizajn koji impresionira

Huawei nova serija se od svog početka zasniva na filozofiji koja spaja dizajn i tehnologiju, a najnoviji uređaji nastavljaju ovu jedinstvenu ideju. Kombinujući ultra-tanak i moderan dizajn sa odličnim performansama, Huawei nova 12 serija kreirana je tako da podrži dinamičan tempo života mlađe populacije.

Huawei nova 12s ističe se laganim i izuzetno tankim Extreme R Angle dizajnom, a ono što svakako na prvi pogled privlači najviše pažnje je legendarni Star Orbit Ring, dok Huawei nova 12i, debljine svega 8.4mm, ide jedan korak dalje sa Super Star Orbit Ring dizajnom. Ovaj unikatni detalj na zadnjem panelu uređaja inspirisan je estetikom kosmosa i očarava zvezdanim dizajnom i vrhunskim kvalitetom izrade. Huawei nova 12s poseduje ultra-tanke ivice ekrana, pri čemu je odnos ekrana prema telu 93,4%, kao i dijagonalu od 6.7 inča i težinu od svega 168 grama, što upotpunjuje elegantan izgled uređaja. Huawei nova 12 SE takođe se ističe prepoznatljivim nova dizajnom, tako da je uređaj izuzetno lagan i udoban za držanje i korišćenje, sa prepoznatljivim Star Orbit Ring dizajnom koji uokviruje sistem zadnjih kamera, a posebnu pažnju privlači debljina kućišta od svega 7.39mm.

Upečatljivoj estetici Huawei nova 12 serije dodatno doprinose i živopisne nijanse u kojima su uređaji dostupni – Huawei nova 12s stiže u crnoj i plavoj boji, a Huawei nova 12i i Huawei nova 12 SE u crnoj i zelenoj varijanti. 

Inovacije prednje kamere za fantastične selfije 

Huawei nova serija važi za predvodnika na nivou industrije kada je reč o tehnologiji prednje kamere. Uz ultra-širokougaonu selfi kameru rezolucije 60 MP, Huawei nova 12s ističe se jednom od najmoćnijih prednjih kamera u svom rangu. Kroz kameru ultra-širokog ugla koji obuhvata 100°, korisnici imaju mogućnost da zabeleže veće grupne fotografije i ovekoveče lepe trenutke sa dragim osobama. Sa druge strane, sistem zadnjih kamera takođe ne zaostaje po kvalitetu i rezoluciji, gde Ultra Vision glavna kamera rezolucije 50 MP i širokougaona makro kamera rezolucije 8 MP u sinergiji kreiraju fotografije i snimke za pamćenje. 

Huawei nova 12i je opremljena prednjom kamerom od 8 MP, a bilo da su u pitanju dnevni portreti ili fotografije iz noćnog izlaska, može precizno zabeležiti lice i pokrete, i jasno obnoviti teksturu kože i detalje izraza lica. Tu je i zadnja kamera od čak 108 MP koja prikazuje sve boje i detalje kako u svetlim tako i u tamnim oblastima, donoseći uravnotežen i prirodan izgled.

Huawei nova 12 SE takođe donosi brojna unapređenja po pitanju i prednje i zadnje kamere, tako da su korisnicima na raspolaganju prednja kamera visoke rezolucije 32 MP i trostruka portretna kamera rezolucije 108 MP.

Pronađite svoje omiljene aplikacije na AppGallery

Huawei nova 12 serija nudi još širi spektar mogućnosti uz fenomenalan izbor aplikacija na AppGallery – od globalno popularnih aplikacija za društvene mreže i razmenu poruka do lokalnih favorita koji vam olakšavaju svakodnevicu. Uz AppGallery, korisnici Huawei nova 12 uređaja mogu uživati u fantastičnom korisničkom iskustvu, bez obzira na to da li koriste svoj pametni telefon u kombinaciji sa Huawei pametnim satom ili tabletom. 

Uz preko 580 miliona korisnika na dnevnom nivou, AppGallery nudi kolekciju različitih kategorija aplikacija, koje uključuju lifestyle, putovanja i navigaciju, kao i finansije, kupovinu i zabavu. Pretraga na AppGallery takođe nikada nije bila sigurnija – bilo da koristite AppGallery direktno ili posredstvom treće strane putem Huawei  Mobile Cloud, vaši podaci su privatni i bezbedni prilikom preuzimanja i instalacije aplikacija. 

Pronađite svoj idealni uređaj iz nova 12 serije u slobodnoj prodaji ili kod operatora, a preporučene cene su sledeće:

Huawei nova 12s         59,999.00 din. 

HUAWEI nova 12 SE         49,999.00 din. 

HUAWEI nova 12i         34,999.00 din.

Za više informacija posetite zvanični Huawei sajt

###

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/