Visokokvalitetna modno orijentisana linija proizvoda na MWC 2024.

Na Svetskom mobilnom kongresu (MWC) koji se održava do 29. februara u Barseloni, kompanija Huawei predstavila je liniju flagship pametnih uređaja i time potvrdila posvećenost inovacijama u svetu visokotehnoloških uređaja. Pažnju gostiju je posebno privukao najnoviji pametni sat Huawei Watch GT 4, Huawei Mate 60 Ultimate Design i bežične slušalice Huawei FreeClip. Ovi noviteti su savršeno demonstrirali spoj sofisticirane estetike i praktične funkcionalnosti, što je ujedno i zaštitni znak Huawei gedžeta.

„Huawei nastavlja da utvrđuje svoju poziciju kao globalni brend visokog nivoa, orijentisan ka modi i tehnologiji“, izjavio je Kevin Ho, direktor operacija Huawei Consumer Business Group, i dodao da će u 2024. godini kompanija Huawei nastaviti da investira u istraživanje i razvoj pametnih uređaja, fitness, zdravlje, kao i digitalno stvaralaštvo.

Stabilan rast poslovanja Huawei CBG na globalnom tržištu

Tokom protekle godine, kompanija Huawei je ostvarila značajan napredak i postigla odlične rezultate na globalnom tržištu nosivih uređaja, audio opreme, tableta, računara i pametnih telefona, lansirajući niz visokokvalitetnih, sofisticiranih i tehnološki naprednih uređaja. Takođe, Huawei je održao događaje lansiranja vrhunskih proizvoda u Evropi, Bliskom istoku i Africi, Latinskoj Americi i Azijsko-pacifičkoj regiji, što pokazuje posvećenost kompanije širenju globalne prisutnosti kao visoko kvalitetnog brenda.

Huawei je ostvario značajan napredak na tržištu visokokvalitetnih proizvoda, posebno u oblasti pametnih telefona i nosivih uređaja. Vodeći uređaji kao što su serija Huawei Mate 60 i Huawei Mate X5 postavili su Huawei na mesto ključnog igrača na globalnom tržištu visoke tehnologije, a lansiranje novog brend Ultimate Design Huawei se pozicionirao i kao lider u domenu estetike. Takođe, Huawei je zabeležio značajan rast u tržišnom udelu i prodaji, posebno u Kini, što je dodatno potvrdilo njihovu poziciju kao lidera u industriji.

Nova estetika i dizajn vrhunskog kvaliteta

„Fashion Forward“ Huawei izložbena zona na MWC izazvala je posebno divljenje i osvojila brojne pohvale. Uz velike investicije u istraživanje i razvoj, Huawei nastavlja da u sklopu Fasion Forward filozofije postavlja nove standarde kada je reč o estetici pametnih uređaja, uz jedinstveni dizajn, inovativne tehnologije izrade i upotrebu premium materijala kao što su zlato i tečni metali na bazi cirkonijuma, obezbeđujući korisnicima fantastičan spoj elegancije, udobnosti i vrhunske funkcionalnosti.
Kako bi ponudio korisnicima unikatne estetske inovacije i dobio uvid u dizajnerske trendove različitih kultura, inkorporirajući elemente iz Istoka i Zapada, Huawei je osnovao Centre za istraživanje estetike u Parizu, Milanu i Londonu. Centri za istraživanje estetike služe kao globalne platforme koje podstiču kontinuirani napredak tehnologija i dizajna.

Inovativni nosivi uređaji za sveobuhvatno i precizno praćenje zdravlja

Pametni satovi su jedan od ključnih sektora globalnog poslovanja kompanije Huawei. U 2023. godini, lansiran je niz flagship pametnih satova, kao što su Huawei Watch Ultimate, Huawei Watch 4 i Huawei Watch GT 4, koji je za svega tri meseca nakon lansiranja prodat u 2.5 miliona primeraka i time postao najprodavaniji Huawei pametni sat.

Pored samih pametnih satova, Huawei je radio i na razvoju svoje ekskluzivne TruSeen™ tehnologije za praćenje vitalnih signala, a u oktobru 2023. godine otvorena je i treća globalna, a prva evropska Huawei Health laboratorija u Finskoj. Tokom 2024. prioritet u domenu praćenja zdravlja putem pametnih satova biće san, pritisak i mentalno zdravlje, kako bi se svim korisnicima omogućilo da na precizan, praktičan i sveobuhvatan način vode računa o svom zdravlju.

Prikazujući vrhunske, estetski i tehnološki napredne uređaje, usluge i iskustva na MWC 2024 u Barseloni, Huawei je potrdio posvećenost kompanije da i u ovoj godini postavi nove standarde u domenu tehnoloških inovacija na nivou industrije.