Tempo inovacija nikada ne staje, a u 2024. godini, Huawei P serija napreduje i evoluira u Huawei Pura seriju. Ova serija telefona nasleđuje moćne gene mobilne fotografije i estetskog dizajna, a sa novim stavom savršeno integriše ultimativnu fotografiju, upečatljivi dizajn i jedinstveni stil. Uređaji Huawei Pura 70 Ultra, Huawei Pura 70 Pro i Huawei Pura 70 biće dostupni korisnicima u Srbiji za preorder od danas, 15. maja. Uz svaku kupovinu do kraja meseca na poklon se dobijaju vredne slušalice Huawei FreeBuds Pro 3.

Savršena fuzija ultimativne fotografije, estetskog dizajna i jedinstvenog stila

Od svog nastanka, Huawei P serija je pionir u savršenom spoju tehnološke estetike i inteligentne fotografije, kontinuirano vodeći modne trendove industrije i smer razvoja mobilne fotografije. Huawei Pura 70 serija je stigla na naše tržište i donosi inovacije tehnološkoj industriji  na više polja.


Uređaji iz Huawei Pura 70 serije savršeno demonstriraju jedinstveni stil brenda. Sa svojim najsavremenijim estetskim dizajnom, inovacijama u tehnologiji fotografije i snažnim performansom, pruža potrošačima do sada neviđeno iskustvo. Huawei Pura 70 serija se pridržava filozofije premium, ultimativnog, minimalističkog i čistog izgleda. Odvaja se od tradicionalnog geometrijskog dizajna korišćenog u prethodnim verzijama, i donosi Forward Symbol Design. Sa modernim, minimalističkim i elegantno stilizovanim linijama, ističe pionirski estetski izgled, novi vodeći pravac u dizajnu.

Serija je opremljena novom generacijom Ultra Lighting sistema kamere. Uz kombinaciju prvog HUAWEI XD Motion Engine u industriji, može aktivirati Ultra Speed Snapshot funkciju i jednostavno uhvatiti čak i najbrže trenutke. Huawei Pura 70 Ultra je opremljena prvom Ultra Lighting Pop-out kamerom u industriji, originalnom retraktnom strukturom kamere, koja istovremeno poseduje tanak senzor od 1 inča i veliki otvor blende u kompaktnom telu, donoseći revolucionarni sistem fotografisanja.

Preorder uređaja iz Pura 70 serije – uživajte u vrednim poklonima i Huawei ekosistemu

Kompanija Huawei je pripremila i odlične pogodnosti za sve one koji žele da poruče svoj novi gedžet Pura 70 serije. Od 15. do 30. maja, svi zainteresovani ljubitelji inovativnih flagship telefona mogu rezervisati neki od uređaja Pura 70 serije kod operatora A1, Yettel ili MTS, kao i u slobodnoj prodaji, odnosno u Gigatronu, Tehnomaniji i Tehnomediji

Pogodnost koju Huawei nudi pri svakoj rezervaciji uređaja iz Pura 70 serije do kraja maja jesu poklon slušalice Huawei FreeBuds Pro 3. Registrujte se na sledećem linku kako biste ostvarili pravo na poklon do kraja meseca.

Cene uređaja

Huawei Pura 70       129,999.00 din. 

Huawei Pura 70 Pro       149,999.00 din. 

Huawei Pura 70 Ultra       184,999.00 din.

Huawei Freebuds Pro 3         27,999.00 din.

Više informacija o uređajima možete pronaći na https://consumer.huawei.com/rs/phones/ .

###

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/