Svet nosivih uređaja obeležio je značajan rekord – distribuirano je 2.5 miliona primeraka najnovijeg Huawei pametnog sata, Huawei Watch GT 4. Ovaj značajan podatak objavljen je na svečanom lansiranju u Dubaiju, samom srcu tehnoloških inovacija, i predstavlja veliko dostignuće na izuzetno konkurentnom globalnom tržištu pametnih satova, ali takođe potvrđuje posvećenost kompanije Huawei vrhunskim rezultatima i težnji ka neprestanim inovacijama.

Nova dostignuća za Huawei na tržištu pametnih satova


Ova priča o uspehu je potvrda o rastu popularnosti Huawei pametnih satova. Distribucija Huawei pametnih satova je za godinu dana porasla neverovatnih 56%, a ovaj rast pozicionirao je Huawei kao trećeg najvećeg igrača na globalnom niovu, uz jako prisustvo na tržištu i visoki stepen poverenja korisnika.
Lansiranjem pametnih satova kao što je Huawei Watch GT 4, Huawei ostaje posvećen unapređenju korisničkog iskustva u domenima kao što su zdravlje, fitness i pametno povezivanje, otvarajući korisnicima nove mogućnosti za upotrebu pametnog sata u svakodnevnom životu.
Fashion Forward: sinergija tehnologije i mode
Huawei Watch GT 4 ističe se po spoju tehnologije i stila. Nije reč samo o gedžetu – u pitanju je stilski izraz, spoj vodeće tehnologije i poslednjih modnih trendova, što je Huawei iskazao kroz slogan „Fashion Forward“, koji je obeležio ovu kampanju. Ambasadori Huawei nosivih uređaja, modna i fitness ikona Pamela Raif i zlatni Olimpijac Mo Fara, pokazali su kako Huawei nosivi uređaji istovremeno podižu efikasnost treninga na potpuno novi nivo i nude dublje razumevanje sopstvenog zdravstvenog stanja, ali i unose dodir stila i elegancije u našu svakodnevicu.


Huawei Watch GT 4 serija: harmonija forme i funkcija


Huawei Watch GT 4 predstavlja vrhunac „Fashion Forward“ vizije. Ova serija, dostupna u varijantama prečnika od 46 mm i 41 mm, savršeno prikazuje evoluciju klasike kroz osmougaoni dizajn većeg, odnosno elegantni okrugli dizajn manjeg sata, i oslikava harmoničnu fuziju tradicionalne estetike i moderne tehnologije.

Međutim, primamljivost kojom pleni Huawei Watch GT 4 prevazilazi njegovu zadivljujuću spoljašnjost. Ističe se velikim kapacitetom baterije, što ga čini savršenim saputnikom za sve one koji su u potrazi za spojem stila i funkcionalnosti, dok istovremeno žele da osveste važnost brige o sebi i svom zdravlju.
Huawei Watch GT 4 serija svedoči o tome koliko je kompanija Huawei posvećena zdravlju i celokupnom blagostanju. Uz funkcije kao što su unapređena Huawei TruSeen™ 5.5+ tehnologija, menstrualni kalendar, funkcije za praćenje disanja tokom sna i otkucaja srca, Huawei se nalazi na vodećem mestu kada je reč o integrisanju praćenja zdravlja u svakodnevni život.

Opremljena pametnijim sportskim funkcijama, Huawei Watch GT 4 serija inspiriše vas da pomerite granice svoje zone komfora. Uvođenjem unapređenih funkcija kao što je Activity Ring, potpuno nova Stay Fit aplikacija i poboljšani sistem navigacije, uz Huawei TruSeen™ 5.5+ tehnologiju, ovaj pametni sat precizno i pouzdano prati svaku vašu aktivnost i poziva vas da napravite iskorak ka zdravijoj i srećnijoj verziji sebe.


Brend koji je sinonim za inovacije


Huawei Watch GT 4 nije samo pametni nosivi uređaj – on je revolucija u industriji pametnih satova. Njegov globalni uspeh, potvrđen eksponencijalnim rastom distribucije, priznanjima i vodećoj kampanji, pozicionira ga na mesto lidera na tržištu i reflektuje viziju kompanije Huawei da poveže tehnologiju i estetiku, stvarajući brend koji se odlikuje stilom, inovacijama i izvanrednošću. Uz strateška partnerstva i kontinuirani rad na istraživanju i razvoju, Huawei postavlja nove standarde u svetu nosivih uređaja.

#

O kompaniji Huawei Consumer BG
Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića