Foto: Ana Đorović

Jasmin parfimerije, sinonim za kvalitet i tradiciju već 68 godina, ponosno najavljuju proslavu svog rođendanskog meseca sa ekskluzivnim popustima i uzbudljivim nagradnim konkursom.

Jasmin parfimerije više od šest decenija pružaju najkvalitetnije proizvode i usluge svojim klijentima u Srbiji. Sa širokim asortimanom brendova i proizvoda, postale su sinonim za lepotu, kvalitet i tradiciju. 

Jasmin parfimerije su godinama omiljeno odredište za sve generacije ljubitelja šminke, parfema i kozmetike. Kupci se vraćaju zbog bogatog asortimana proizvoda za negu i lepotu, koji obuhvataju kako klasične, oprobane proizvode, tako i najnovije, inovativne preparate. Poverenje koje su gradile decenijama rezultira lojalnošću kako starih, tako i novih kupaca.

Ekskluzivni popusti od 5. do 7. aprila

Povodom 68. rođendana, Jasmin parfimerije pripremile su neodoljive popuste, koji će biti dostupni od 5. do 7. aprila u svim parfimerijama, kao i u sklopu online prodavnice. Ova akcija pruža sjajnu priliku da iskoristite povoljnosti i istražite bogat asortiman proizvoda po posebnim cenama. Svim ljubiteljima proizvoda koji slave lepotu i individualnost biće dostupno:

  • Do 50% popusta na parfeme i parfemske setove
  • 30% popusta na Pupa, Naj Oleari, Diego Dalla Palma, ArtDeco i Collistar makeup proizvode
  • 20% popusta na veći deo asortimana

Poklon beauty box za najkreativnije, tokom celog aprila – proslavite Jasmin rođendanski mesec 

Uz popuste, Jasmin parfimerije su pripremile i uzbudljivi nagradni konkurs, koji traje od 5. do 29. aprila. Da biste učestvovali potrebno je da:

  • Napravite fotografiju ispred Jasmin radnje na adresi Knez Mihailova 10.
  • Objavite tu fotografiju na svom Instagram story-u, sa otključanim profilom.
  • Tagujte @jasmin.parfimerije u objavi.

Žiri, odabran od strane organizatora, će izabrati 4 najkreativnija učesnika koji će osvojiti beauty box. Izvlačenja su jednom nedeljno, svakog ponedeljka u aprilu. Pobednici će biti proglašeni na Instagram stranici @jasminparfimerije u okviru storija.

Ne propustite ovu sjajnu priliku da osvojite nešto posebno! Pratite Jasmin parfimerije kako biste bili u toku sa svim detaljima i iznenađenjima u ovom mesecu slavlja.

Za više informacija o akcijskoj ponudi koja važi od 5. do 7. aprila, nagradnom konkursu i pravilima učešća, posetite Instagram profil Jasmin parfimerija.

Pridružite se slavljeničkoj atmosferi i uživajte u sjajnim ponudama!