Centrosinergija, distributivno-logistička kompanija i članica poslovnog sistema Moj Kiosk grupe, se trudi da podrži i ohrabri svaki uspeh i saradnju snažnih žena koje oplemenjuju njen tim i u duhu solidarnosti i podrške, obeleži ovogodišnji Osmi mart. U nadi da će donacijama pomoći ženama obolelim od kancera dojke, dame zaposlene u okviru Centrosinergije dobrovoljno su se odrekle novca koji im je kompanija namenila, i isti su odlučile da doniraju Udruženju žena obolelih i lečenih od raka dojke „Budimo zajedno“. Pozdravljajući ovaj plemeniti gest, Udruženje će za dame Centrosinergije organizovati predavanje na temu prevencije raka dojke i podrške ženama i porodicama koje se bore sa karcinomom od kog oboleva i umire najveći broj žena u Srbiji.

“Plemenite dame Centrosinergije su odlučile da se ove godine odreknu tradicionalnih poklona za Dan žena i podrže Udruženje žena obolelih i lečenih od raka dojke „Budimo zajedno“ novčanom donacijom. Ovim gestom želimo da pružimo Udruženju skromnu finansijsku podršku, a svim ženama koje se suočavaju sa ovom teškom i čestom bolešću šaljemo neizmernu duhovnu podršku i želimo im mnogo vere, nade i ljubavi na putu kojim hrabro prolaze. Udruženju „Budimo zajedno“, i svim ostalim udruženjima i institucijama usmerenim na karcinom dojke, želimo puno uspeha u podizanju svesti o značaju prevencije, pre svega, ranog otkrivanja, a zatim i lečenja i podrške ženama koje se sa ovom bolešću bore”, izjavila je Andrijana Đorđević, direktorka kompanije Centrosinergija.

Ovaj skromni gest je samo korak na putu posvećenosti podršci i solidarnosti prema ženama koje se suočavaju sa karcinomom dojke, i drugim bolestima koje prete našoj ženskoj populaciji. Vizija Centrosinergije može biti ispunjena samo u kontekstu podrške I sinergije sa širom društvenom zajednicom u kojoj posluje.

O CENTROSINERGIJI:
Centrosinergija je distributivno-logistička kompanija, članica poslovnog sistema Moj Kiosk Group, koja broji više od 3.700 zaposlenih. Pod okriljem Moj Kiosk Group, posluje najveći maloprodajni lanac u zemlji Moj Kiosk i Centrosinergija, koja se bavi pružanjem usluga distribucije i logistike. Jedna je od najvećih kompanija u Srbiji po ostvarenom poslovnom prihodu koji iznosi više od pola milijarde evra godišnje. Misija Centrosinergije je ostvarenje dugoročnog partnerstva sa svojim principalima kroz obezbeđivanje efikasnog i ekonomičnog plasmana robe i usluga. Pored distribucije, kompanija pruža i ceo spektar distributivno-logističkih usluga i isporučuje robu na 18.000 maloprodajnih objekata na teritoriji Republike Srbije. Korišćenjem najsavremenijih tehnoloških rešenja i inovativnim pristupom, uz visoku poslovnu i radnu etiku i dobru organizaciju poslovnih procesa, Centrosinergija svojim partnerima obezbeđuje povećanje prodaje, bolju zastupljenost na tržištu i manje troškove distribucije i logistike.