Vreme je da kažete DA autentičnosti!

Muzička zvezda Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, udružila se sa nemačkim brendom Artdeco, a rezultat saradnje je kolekcija šminke BRESKVICA x ARTDECO koja je premijerno predstavljena u Jasmin parfimeriji u centru prestonice.

Budi zvezda svog makeup univerzuma” moto je nove makeup kolekcije, u okviru koje vas očekuju brojni kvalitetni proizvodi za lice, oči i usne.

„Za mene, saradnja sa brendom ARTDECO posebno je i zanimljivo iskustvo. Otvorila mi je neke nove vidike“, istakla je Breskvica na promociji nove kolekcije šminke predstavnicima medija, popularnim influenserima i poznatim ličnostima.

Od savršeno formulisanog korektora lagane teksture, preko proizvoda za guste obrve i naglašene trepavice, do lip boostera za neodoljive i blistave usne – svaki proizvod iz nove BRESKVICA x ARTDECO kolekcije pevačica je birala sa ciljem da inspiriše sve makeup entuzijaste da hrabro izraze svoj specifični stil kroz boju i teksturu.

„Između mene i brenda ARTDECO postoji posebna veza – taj neki urbani stil. Verujem da je svima već dobro poznato da je šminka moja velika ljubav i da se dugo bavim ovom tematikom, te je kolekcija BRESKVICA x ARTDECO došla ‘kao tačka na i’. A ako me pitate kako bih je ukratko opisala, rekla bih da savršeno pristaje svakoj devojci u svakoj prilici“, dodala je poznata mlada umetnica.

Ova kampanja prevazilazi tradicionalne standarde lepote, ističući raznolikost, individualnost i transformativnu moć šminke.

„Moj makeup stil konstantno se menja. U poslednje vreme preferiram prirodnije lookove, što nipošto ne znači da se odričem ajlajnera, koji je moj zaštitni znak”, zaključila je Breskvica.

Definitivno, uz sjajne proizvode iz nove BRESKVICA x ARTDECO kolekcije, nijedan makeup san nije nedostižan!

Nova kolekcija biće dostupna u Jasmin parfimerijama od 1.4.2024, a na on line shop-u već od danas .Više informacija o BRESKVICA x ARTDECO proizvodima potražite na jasmin.rs.