Beograd, 13. januar 2024.
 
Harizmatični Dejvid Bromstad, zvezda HGTV-a, kreće u novu avanturu kroz Sjedinjene Američke Države kako bi pomogao svojim bogatim klijentima da pronađu dom po svojoj meri u novoj sezoni serijala „Lutrijom do kuće iz snova“ koja počinje 15. januara u 22:00 sata.

Od izletišta na obali u Kejp Koralu na Floridi, do prostranog porodičnog imanja u Atlanti, u Džordžiji, Dejvid će tražiti nekretnine koje će ispuniti svaku stavku sa liste želja pobednika u američkim igrama na sreću.

U premijernoj epizodi nove sezone, Dejvid će pomoći petočlanoj porodici da se konačno iseli iz dvosobnog stana koji dele sa tri psa. Dobitak od pet miliona dolara promeniće im život iz korena. Zajedno će pretražiti kalifornijsko tržište preskupih nekretnina u kome će biti mesta za sve.

Serija „Lutrijom do kuće iz snova“ je nastala u produkciji kuće Beyond Productions.

Više o HGTV
HGTV donosi za porodice dopadljive priče, super zvezde stručnjaka za nekretnine i renoviranje i neverovatne transformacije doma koje nadahnjuju strastvenu publiku. Za svakoga ko traži zabavan i ambiciozan sadržaj za dom i stil života, HGTV je pravo mesto. HGTV nudi 10 najboljih kabelskih mreža koje se distribuiraju u 78 miliona američkih domaćinstava; web stranicu HGTV.com koja privlači prosečno 9,7 miliona ljudi svakog meseca; društvene mreže sa 27 miliona pratilaca; HGTV Magazine, mesečnu publikaciju koja doseže do više od milion čitalaca; i ekskluzivne kolekcije kućnih proizvoda kroz HGTV