Talentovani muzičar Marko Louis objavio je novi spot za pesmu “Ja sam želeo” koja je novi singl sa šestog studijskog albuma „Beskraj II „ objavljenog u junu za izdavačku kuću Balkan art Collaboration. Muziku i aranžman potpisuje Marko Louis, tekst Slavko Milovanović, a reditelj spota je Rene Miškolci.

– Pesma ” Ja sam želeo” je bila poslednja u izboru za album Beskraj II jer je bila planirana za drugog izvođača, ali sam se toliko zaljubio u nju da je ipak pripala meni. Sa Slavkom Milovanovićem sam sarađivao na pesmama Ćutaću, Ružice koje su postale veliki hitovi, tako da se nadam da će i “Ja sam želeo” da nastavi tim putem. Verujem da ću još puno sarađivati sa Slavkom” rekao je Marko Louis i dodao :
“ Reditelja Renea sam upoznao na snimanju dokumentarnog filma “Gru tu je “ i on je radio spot za pesmu “Dude” za Nečistu krv. Čekao sam trenutak da ga ponovo pozovem da radimo na nekom novom spotu i evo prilike, jer Rene Miškolci je divan čovek, pozitivan i veoma kreativan.

Sa novom singlom Marko najavljuje pre svega koncert u Domu Omladine Beograda 21.decembra gde je imao nezaboravne trenutke. U međuvremenu Marko će imati nastupe:
20.okt u Podgorici,
26.okt u Čačku,
2.novembra Jazz Festival, Kragujevac
10.novembra Pančevo dvorana Apolo…

Sa zadovoljstvom će učestvovati i u koncertnom projektu Disney 100.

Marko je tokom cele godine koncertno aktivan i veoma vredan, kreativan u svom studiju gde osmišljava nove pesme i sarađuje sa mnogobrojnim kolegama što ga ispunjava i čini srećnim. Uskoro nove informacije iz Markove muzičke radionice, a do tada uživajte u novom spotu JA SAM ŽELEO.