Povodom godišnjice, vodeći nemački proizvođač premium aparata za domaćinstvo pripremio je i specijalnu promotivnu kampanju

Beograd, 16. maj 2024. Nemačka kompanija Miele sinonim je za beskompromisni kvalitet već više od jednog veka, a ove godine proslavlja impresivnih 125 godina postojanja. Povodom godišnjice, Miele je pripremio specijalnu seriju uređaja koji će, kao i do sada, kvalitetom i inovacijama unaprediti dom i život svojih potrošača.

Modeli 125 serije donose nove funkcije po specijalnim kampanjskim cenama uz poklon dodatnu opremu i produženu garanciju. Ova rođendanska serija obuhvata uređaje iz svih kategorija koji su grupisani u dva promotivna asortimana.

Modele 125 Edition moguće je kupiti po specijalnoj rođendanskoj ceni uz vredne poklone. Karakterišu ih najnaprednije funkcije, bez obzira na to da li je reč o mašinama za pranje veša sa patentiranim AutoDos sistemom uz koje se dobija količna originalnog Miele deterdženta dovoljna za oko 6 meseci pranja, ili rernama sa AirFry režimom pečenja koja dolaze u kombinaciji sa nekoliko različitih poklon dodataka. 

Serija 125 Gala Edition, koja predstavlja prestižnu liniju Miele uređaja, takođe donosi značajne prednosti u pogledu funkcionalnosti i prateće opreme. Ovi modeli dostupni su ne samo uz poklon dodatnu opremu, već i uz besplatnu produženu garanciju u trajanju od 125 nedelja. Garanciju je moguće automatski produžiti skeniranjem QR koda koji se nalazi na svakom uređaju iz ove serije putem aplikacije Miele@Home. 

Pored toga, izabrani kuhinjski uređaji iz serije 125 Gala Edition sada su dostupni u ekskluzivnoj mat crnoj boji koja će dodatno unaprediti izgled jedne od omiljenih prostorija u svakom domu. Na raspolaganju su modeli rerni, indukcionih ploča i aparata za kafu koji kupcima garantuju prepoznatljiv kvalitet.

Iako je kompanija Miele sada već u četvrtoj generaciji porodičnog vlasništva, ostala je verna svojoj inicijalnoj ambiciji, a to je kreiranje najboljih uređaja koji postavljaju standarde izdržljivosti, performansi, jednostavnosti upotrebe, usluge i uticaja na životnu sredinu. Pametni uređaji ekskluzivnog dizajna i praktičnih funkcija iz godine u godinu potvrđuju filozofiju i uverenje kompanije Miele da je stalna težnja ka inovacijama ključna za uspeh. Immer Besser (Zauvek  bolji) je, tako, jednostavna ali motivišuća parola kojom se brend vodio do sada, ali kojom će se voditi i u budućnosti.