Beograd, 2. novembar 2023. – „Crni petak, a ceo mesec“ je stigao na ananas.rs i donosi najbolje prilike za uštedu, ekskluzivne vaučere i brojne druge popuste i pogodnosti. Crni petak je omiljena reč svim šopingholičarima, a ekipa iz Ananasa se potrudila da ove godine zaista nagradi svoje kupce.
Tokom celog novembra, svakoga dana, pored atraktivne ponude, kupce očekuju i brojna iznenađenja i pogodnosti. Tu je popust do 50 odsto na sve kategorije i specijalni Crni vaučer na Ananas platformi ili aplikaciji. Crni vaučer dobija svako, i to svaki dan, za vreme trajanja Crnog petka, a sam vaučer je iznenađenje koje kupci sami otkrivaju, a može da bude popust na pojedinačan proizvod ili popust na jednu kupovinu.
U neverovatnoj novembarskoj ponudi, po specijalnim cenama, možete pronaći svoje omiljene proizvode, bilo da vas interesuje gejming oprema, laptopovi, televizori ili su vam potrebni novi mali kućni aparati, novi mobilni telefon, odeća ili obuća poznatih svetskih brendova. U ponudi su i sportska i oprema za bebe, proizvodi za uređenje doma i bašte, omiljeni parfemi i proizvodi za lepotu i negu po specijalnim cenama.
Ukoliko planirate veću kupovinu, uz Intesa platne i biznis kartice, dostupna je opcija plaćanja i na rate. Minimalna vrednost porudžbine treba da iznosi 12.000 dinara, a maksimalan broj mesečnih rata je 6.
Kako bi celo iskustvo onlajn kupovine učinio još boljim – ananas.rs omogućio je i različite načine dostave. Ako poručite bilo koji proizvod s oznakom “a direkt” porudžbina vam stiže već narednog radnog dana. Osim toga, uvek imate mogućnost da odaberete gde ćete preuzeti svoj paket – na kućnoj adresi, Ananas paketomatu u okviru NIS benzinskih pumpi ili u kafiću, prodavnici, menjačnici ili čak frizerskom salonu u svom komšiluku.
Za više informacija o Crnom novembru, posetite web stranicu ili inovativnu Ananas – šoping mol, a u džepu aplikaciju i krenite u šoping avanturu. Ne propustite ove fantastične ponude i prilike!