Steve Martin (left) and Emily Mortimer star in MGM Pictures and Columbia Pictures' comedy THE PINK PANTHER 2.

Ova nedelja nije obična nedelja – ona je prozor u svet gde se susreću stvarnost i mašta, stvarajući jedinstveni spoj filmskih iskustava. Zaboravite na uobičajene rutine, jer vam predstavljamo filmski repertoar koji će vas povesti na nezaboravan put kroz različite žanrove, od avanture do komedije, od smeha do suza. Vežite se, polećemo!

Ljubitelje akcije obradovaće naslov „Pink Panter 2” ( naslovni foto)  koji će se emitovati u petak od 22.35h na kanalu FilmBox Extra. Nakon što je nagrađen za rešavanje misterije Pink Pantera, inspektor Žak Kluzo dobija manje važne zadatke od svog šefa inspektora Drajfusa, kako mu više ne bi smetao.

I u subotnje veče se udobno smestite jer će na kanalu FilmBox Premium biti prikazan film „Kraul” u kom se tokom zastrašujućeg uragana na Floridi, Hejli i njen otac bore da prežive. Ipak, ispostaviće se da najveća pretnja nije voda, već nešto sasvim drugo. Emitovanje je zakazano za 21h.

Pista

Poslednji predlog za ovu nedelju jeste komedija „Pista”. Inspiracija za film „Pista”  (The Runaway) bila je istinita priča o južnoameričkom pilotu koji je 1938. godine sleteo pored gradića Mallow. Pored svih nepogodnosti, žitelji skupljaju snagu i grade pistu da bi pilot mogao da se vrati kući. Film će se emitovati u nedelju od 19.30h na kanalu FilmBox Stars.