Beograd, 25. novembar 2023.

Atraktivna i inovativna renoviranja domova inspirisana zadivljujućim prirodnim okruženjem biće u centru pažnje nove sezone HGTV serije „Puštanje korenja“ (Eng. Building roots) čija premijera je zakazana za 30. novembar od 22:00 sata.

U glavnim ulogama su supružnici Ben i Kristi Dozijer, a par će graditi, dizajnirati i renovirati nekretnine u svom gradu iz snova Pagosa Springs, u državi Kolorado. Tokom novog serijala, Ben i Kristi predstaviće originalan dizajn i visoko personalizirane kreacije koje uvek premašuju očekivanja njihovih brojnih klijenata.

Živopisni pejzaži i široko otvoreni prostori Pagosa Springsa u Koloradu pružaju neograničenu inspiraciju osnivačima kompanije Root Design Company, Benu i Kristi Dozijer. Godine 2004. sa devetomesečnom bebom u naručju, par je pokrenuo kompaniju kojom su upravljali iz dnevne sobe svog doma u Ostinu u Teksasu, gradu u kojem su oboje rođeni i odrasli. Nedavno su Dozijeri preselili svoju šestočlanu porodicu u šarmantni planinski grad Pagosa Springs u Koloradu, gde žive u 100 godina staroj viktorijanskoj kući na obali reke. Centrala njihovog Root studija sada se nalazi u nekadašnjoj štali na imanju.

Više o HGTV
HGTV donosi za porodice dopadljive priče, super zvezde stručnjaka za nekretnine i renoviranje i neverovatne transformacije doma koje nadahnjuju strastvenu publiku. Za svakoga ko traži zabavan i ambiciozan sadržaj za dom i stil života, HGTV je pravo mesto. HGTV nudi 10 najboljih kabelskih mreža koje se distribuiraju u 78 miliona američkih domaćinstava; web stranicu HGTV.com koja privlači prosečno 9,7 miliona ljudi svakog meseca; društvene mreže sa 27 miliona pratilaca; HGTV Magazine, mesečnu publikaciju koja doseže do više od milion čitalaca; i ekskluzivne kolekcije kućnih proizvoda kroz HGTV Home® liniju proizvoda.