Foto: Credits: WB Discovery promo

HGTV predstavlja novu dokumentarnu seriju od osam epizoda koja prati privatno i profesionalno putovanje omiljenih mladenaca i stručnjaka za nekretnine, Tareka El Musa i Heder Re El Musa. „Bračni par El Musa: Renoviranje“ dokumentovaće novopečene mladence dok se bave selidbom, velikim renoviranjem i ulažu emocionalni napor da prošire svoju porodicu. Usput će Tarek dovesti Heder Re u okrilje svog poslovnog carstva, a ona postaje entuzijastična da se više uključi u njegov posao.

Veoma smo uzbuđeni što dovodimo gledaoce u naš svet da vide kako izgleda naša svakodnevica“, rekli su Tarek i Heder Rej. „Kao zaposleni roditelji i uspešni stručnjaci za nekretnine, fanovi  mogu da posmatraju kako izgleda naš dan od pripreme doručka za decu  do sklapanja poslovnih dogovora tokom popodneva. Kamere snimaju naše putovanje kao nikada ranije i jedva čekamo da podelimo sve“.

Serijal će premijerno biti prikazan u četvrtak, 18. maja u 21 h.

Priča o Tareku i Heder Rej se širi do nekoliko miliona pratilaca na njihovim platformama društvenih mreža“, rekla je Džejn Latman, predsednica, Home & Food Content i Streaming, Warner Bros. Discovery, Inc. „Ova nova serija će se dublje uvući u njihove unosne poslovne poduhvate i dinamičan lični život i pružiće savete za renoviranje i stručnost o nekretninama koje gledaoci očekuju od magnetnog para.”

„Renoviranje – Tarek El Musa“ je nastao u produkciji DIGA Studios, a u saradnji sa Homemade Productions, Inc.