Postoji li išta lepše u hladnim jesenjim danima od sobe prepune dragih ljudi, omiljenih toplih napitaka, ukusnih grickalica i kvalitetnog sadržaja na televiziji? Zasigurno da ne. Zbog toga, kako biste ugrejali oktobarske hladne dane, prepustite se fenomenalnim pričama iz sveta kinematografije.

Ukoliko ste ljubitelj akcije i avanture, vreme je da pogledate film pod nazivom “Svakog dana” ukom se stidljiva tinejdžerka zaljubljuje u duha koji se svakog jutra budi u telu druge osobe. Vreme emitovanja zakazano je u sredu za 22.45h, a kanal koji treba da uključite je FilmBox Premium.

Svakog dana

Petak je dan za triler, a od 21h će se na kanalu FilmBox Premium emitovati film „Operacija Valkira“. Ova priča prikazuje dramatizaciju atentata i političkog puča protiv Adolfa Hitlera tokom Drugog svetskog rata, koji su 20. jula 1944. godine pokušali da izvedu nemački oficiri-otpadnici.

Nedeljno veče provedite uz kanal FilmBox Extra i film “Kišni čovek”( naslovna fotografija). Čarli Babit, sebični japi, ostaje zakinut za nasledstvo kada njegov otac ostavi ogromno bogatstvo njegovom bratu Rejmondu, čoveku s posebnim potrebama, dok Čarliju ostaje samo sitniš. Zajedno kreću na putovanje preko cele zemlje. Udobno se smestite u 22.55h i prepustite se ovoj priči.