Nova Lidl prodavnica otvorena je danas u Beogradu u okviru renoviranog Sava Centra. Na adresi Milentija Popovića 9, Beograđani su od 8 sati ujutru imali priliku da se uvere u dobro poznati, najbolji odnos cene i kvaliteta u prvoj Lidl prodavnici u Srbiji koja je prilagođena specifičnostima već postojećeg objekta.
Lidl u Sava Centru je drugačiji od ostalih Lidl prodavnica jer su oblik i struktura Sava Centra, kao i činjenica da je ovaj objekat proglašen kulturnim dobrom, iziskivali brojna specifična tehnička rešenja i nestandardni izgled prodavnice.

Svakako, kompanija Lidl Srbija pronašla je način da na prvo mesto stavi funkcionalnost prodavnice i omogući svojim potrošača jedinstveno iskustvo kupovine na koje su navikli. Tako da, Lidl u Sava Centru ima standardnu prodajnu površinu od oko 1.400 metara kvadratnih, obezbeđena parking mesta i kompletan asortiman.


„Naši potrošači na Novom Beogradu, kao i svi posetioci Sava Centra, će od danas imati priliku da svoje nabavke obavljaju na još jednoj pristupačnoj lokaciji. Lidl je do sada u svojim prodavnicama u Srbiji uglavnom praktikovao standardna rešenja, a sada imamo drugačiju situaciju gde smo se prilagodili postojećem objektu – visina prodavnice je drugačija, kao i boje. Jedna od zanimljivosti je da će potrošačima, prvi put, na raspolaganju biti i potrošačke korpe, pored kolica na koja su već navikli“, izjavila je Jasmina Šrndić, rukovodilac Korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.


Otvaranjem nove prodavnice u Beogradu, Lidl timu se pridružilo više od 30 novih kolega. Kao i svi zaposleni, i nove koleginice i kolege će imati petodnevnu radnu nedelju, plaćen svaki minut rada i brojne dodatne beneficije, uključujući privatno zdravstveno osiguranje pod jednakim uslovima za sve zaposlene.


Osim pažljivo odabranog asortimana, Lidl potrošači će u novoj prodavnici moći da uživaju u sezonski aktuelnim ponudama i tematskim nedeljama, a sada su to praznični proizvodi Deluxe i Favorina asortimana.
Lidl Srbija sada broji 68 prodavnica širom zemlje i nastavlja svoje širenje kako bi omogućio svim potrošačima da uživaju u najboljem odnosu cene i kvaliteta.


Radno vreme nove Lidl prodavnice u Sava centru će biti od 8:00 do 22:00 časa svakog dana u nedelji.