Ako vam je potrebno osveženje za dušu i doza humorističnih trenutaka, imamo sjajne preporuke za vas. Ove nedelje smo izabrali tri filmske poslastice koje će vas nasmejati do suza i potpuno vam podići raspoloženje. Pripremite se za nezaboravno iskustvo smeha uz ove izuzetne komedije koje će definitivno rasterati januarsko sivilo i uneti energiju u vaše dane. Spremite se za nekoliko sati opuštanja, smeha i čistog zadovoljstva jer ove filmove jednostavno ne smete propustiti

Definitivno je da je smeh lek za sve! Zbog toga, u sredu možete pogledati film „Crkvena košarka“ ( naslovna fotografija) koji će se emitovati od 19.25h na kanalu FilmBox Extra. Poslednja je sezona crkvene košarke, pa sveštenik Linderman traži od Denisa Baksteda da povede tim Mad Lejka u osvajanje šampionata.

I četvrtak možete nastaviti u istom ritmu, ali ovog puta se komedija kombinuje sa dramom i to u filmu „Gde si pošla, Bernadet“. Nakon mnogo godina žrtvovanja za porodicu, majka oseća potrebu da se ponovo poveže sa svojom kreativnom stranom.

 „Gde si pošla, Bernadet“.

Njen skok u nepoznato vodi je na epsku avanturu i trijumfalno otkrivanje svog istinskog talenta. Film će se emitovati od 21h na kanalu FilmBox Premium, a glavni lik tumači Cate Blanchet, zbog koje ćete obožavati ovaj film.

Definitivno je da je ova nedelja prepuna dobrog raspoloženja i pozitivne energije, a to dokazuje i poslednji predlog filma za ovu sedmicu – komedija „Kad ćemo jesti“ koja će se emitovati u subotu na kanalu FilmBox Stars.

  „Kad ćemo jesti“ 

Porodična proslava pretvara se u potpuno ludilo, kada glava porodice slučajno proguta tabletu ekstazija. Emitovanje je zakazano za 21h.