Da li ste se nekada zapitali kako mali rituali kao što su jutarnja šetnja sa kućnim ljubimcem, vežbanje, ili lepa reč upućena komšiji mogu poboljšati raspoloženje? 

Znamo da je ponekad teško pronaći motivaciju za svakodnevne aktivnosti, ali kada jutro kao najbitniji deo dana započnemo sitnicama i malim gestovima pažnje, to nam može pomoći da se osećamo bolje i spremnije za sve aktivnosti koje nas čekaju tokom dana. 

Jedno obično jutro u marketu pretvorilo se u nezaboravno iskustvo za kupce zahvaljujući kreativnoj ideji. Sve je počelo pozdravom „dobro jutro“, da bi zatim uz taktove pesme, koja je osmišljena u cilju nove kampanje Dobro jutro brenda, zaposleni marketa priredili iznenađenje za prisutne u prodavnici. Stihovi pesme „glavu gore, dan te zove“, podstakli su potrošače na jednu važnu činjenicu, a to je da svako jutro treba započeti uz pozitivne vibracije i osmeh na licu. Skrivena kamera zabeležila je reakcije, a ovaj simpatični gest dokazao je da je za dobar ostatak dana često dovoljan jedan osmeh, pozitivna energija i zvuk omiljene pesme. 

Naredni put kada budete u prolazu, setite se da jedno obično „dobro jutro“ može promeniti nečiji dan, a možda baš vi budete ti koji će nekome izmamiti osmeh na lice.