Za sve filmofile željne novih filmskih avantura, ova sedmica dolazi sa izvanrednim ostvarenjima koji će vas uvući u svoje intrigantne priče i očarati glumom poznatih koje ćete obožavati. Pripremite kokice, udobno se smestite i spremite se za nezaboravnu filmsku poslasticu.

Denzel Washington, Chris Pratt i Ethan Hawke tumače glavne uloge u ovom filmu. U pitanju je, naravno, ostaverenje pod nazivom „Sedmorica veličanstvenih“ u kom se sedmorica revolveraša različitog porekla okupljaju na zahtev osvetoljubive mlade udovice kako bi zaštitili njen grad od privatne vojske destruktivnog industrijalca. Emitovanje je zakazano za četvrtak u 21h na kanalu FilmBox Extra.

Subota je dan za fantaziju i film „Zaboravljeni“ koji će se emitovati na kanalu FilmBox Stars sa početkom u 19h. Džordž je mentalno oboleli beskućnik, koji već godinama nije u stanju da sačuva radno mesto. On luta gradom tražeći hranu, alkohol i sklonište, ali sve vreme pokušava da ostvari kontakt sa svojom ćerkom. Džordž se obraća njujorškoj socijalnoj službi, ali mu za potrebnu finansijsku pomoć nedostaju dokumenta. Tada postaje prijatelj sa drugim beskućnikom, koji tvrdi da je bio uspešni džez muzičar. Glavne likove igraju Richard Gere, Jena Malone i Ben Vereen.

Ukoliko ste ljubitelj spoja muzike, drame i biografije, onda je definitivno da će vas film „Roketman“ oduševiti, a emitovaće se u nedelju od 20h na kanalu FilmBox Premium. Ovaj film predstavlja muzičku fantaziju o fantastičnoj ljudskoj priči o probojnim godinama Eltona Johna.