Proleće je bez sumnje idealno doba godine da počnete da trenirate. Opraštanje sa zimom, duži, topliji dani i buđenje čitave prirode pružaju savršene uslove da se otisnete na svoje fitness putovanje. Ako ste ovog proleća rešili da uđete u top formu i unesete zdrave promene u svoju svakodnevicu, Huawei Watch GT 4 je tu da bude vaš izvor inspiracije za izlazak iz zone komfora.

Upoznajte se sa svojim novim ličnim trenerom

Prijatne prolećne temperature i sunčani dani idealni su za trening u prirodi – džoging, hajking i vožnja bicikla, fudbal ili košarka, izbor je samo na vama. Huawei Watch GT 4 podržava preko 100 različitih sportskih režima i tipova vežbi, tako da lako možete otkriti aktivnost koja vam odgovara. Takođe, ako želite da pratite kako napredujete sa treningom, tu je TruSeen™ 5.5+ algoritam koji u svakom trenutku precizno meri vaše fitness rezultate.

Kako biste se lakše vratili u formu nakon zimske uspavanosti, Huawei Watch GT 4 donosi brojne funkcije koje će vas motivisati da se pokrenete. Neki od noviteta su dnevni podsetnici koji će vas obavestiti da je vreme za trening, unapređeni Activity Ring koji na vizuelno pregledan i naučno potvrđen način prikazuje nivo vaše aktivnosti i pomaže vam da bolje razumete svoje telo, kao i brojne personalizovane preporuke i saveti koji će vas motivisati da budete još bolji.

Pored toga što vas motiviše da se pokrenete, Huawei Watch GT 4 donosi i napredne funkcije za praćenje zdravlja, uz koje ćete na najlakši način usvojiti nove zdrave navike. Nova Stay Fit aplikacija za upravljanje kalorijama, zasnovana na naučnim istraživanjima, vodiće vas korak po korak ka vašoj idealnoj težini. Sa druge strane, TruSleep™ 3.0 algoritam je tu da vam pomogne da regulišete svoj raspored spavanja i unapredite kvalitet sna, kako biste se budili odmorni i spremni da uživate u svakom prolećnom danu.

Zakoračite u prolećne dane sa stilom

Kada kabaste jakne, džempere i kapute zamenimo lepršavom prolećnom odećom, imamo više mogućnosti da istaknemo svoj stil kroz upečatljivi aksesoar – upravo tu na scenu stupa Huawei Watch GT 4.

Naime, ova linija pametnih satova dolazi u čak sedam različitih varijanti, tako da ćete sigurno pronaći onu koja najbolje odgovara vašem ukusu i stilskim preferencijama. Muška verzija sata, prečnika 46 mm, dolazi u crnoj, smeđoj, zelenoj i metalik varijanti, i svojim interesantnim osmougaonim oblikom podseća na farove sportskih automobila. Što se tiče ženske verzije, čiji je prečnik 41 mm, sva tri dizajna – beli, zlatni i srebrni – podsećaju na elegantne komade nakita, tako da će savršeno dopuniti vaše prolećne kombinacije.

Ako želite da dodatno personalizujete svoj sat, na raspolaganju vam je preko 10.000 različitih lica sata koje možete preuzeti u aplikaciji Huawei Watch Face Store i na taj način dodatno istaći svoj stil.

Ostanite povezani čak i tokom treninga

Prolećni dani pružaju više prilika za boravak na otvorenom, što je idealno ako ste ljubitelj timskih sportova i želite da spojite fizičku aktivnost i druženje. Pored toga što se jednostavno povezuje sa svim iOS i Android uređajima zahvaljujući Huawei Health aplikaciji, Huawei Watch GT 4 vam takođe nudi i mogućnost da se povežete sa prijateljima preko popularnih fitness aplikacija kao što su Strava ili Komoot. Ove aplikacije su vam dostupne na jednostavan način zahvaljujući AppGallery prodavnici koja nudi najveći izbor domaćih i svetskih aplikacija. Ako vam je potreban dodatan podsticaj za trening ili jednostavno želite da se takmičite sa prijateljima, Huawei Watch GT 4 vam donosi brojne mogućnosti da se povežete sa bliskim ljudima i zajedno ostvarujete svoje fitness ciljeve.

Uz preko 100 sportskih režima, predivan dizajn i brojne funkcije za praćenje zdravlja i fizičke aktivnosti, Huawei Watch GT 4 nudi pregršt mogućnosti da na najbolji način iskoristite prve prolećne dane.