Svaka cigla utkana u zidove legendarnog Vemblija, uključujući i čuveni „Arch“, luk dugačak 315 metara koji se nadvija nad objektom u severnom Londonu, podrhtavaće od huka navijača u večernjim satima 1. juna ove godine!  

Deo vrhunske atmosfere iz prestonice Velike Britanije preneće se i u srce Beograda (otvoreni stadion Tašmajdan), Novog Sada (kod Spensa) i Niša (ispred TC Delta Planet) kroz nezaboravno veče za sve ljubitelje fudbala, sa početkom od 19.30 časova. 

Gosti će imati priliku da budu deo ekskluzivnog ambijenta u organizaciji brenda Heineken® i uz odličan provod i druženje isprate duel Borusije Dortmund i Real Madrida. 

Pored praćenja utakmice na velikim LED ekranima i izvanrednog sportskog ugođaja, posetioci će imati priliku da se zabave u raznim fudbalskim aktivacijama,  uživaju u digitalnom muzeju i momentima koji su obeležili istorijat i sadašnjicu elitnog fudbalskog klupskog takmičenja, ali i da testiraju svoje znanje u pub kvizu. Sve ljubitelje ovog sporta koji odluče da subotnje veče provedu prateći duel najboljih među najboljima očekuju i druga audio-vizuelna iznenađenja.

Ove godine, Heineken® predstavlja kampanju ,,Nazdravi za prave strastvene navijače’’ koja nas podseća šta znači biti pravi fan, slaveći ljude koji zaista dišu i žive za sport na pozitivan, a ponekad i neobičan način.

Finale UEFA Champions League između Borusije Dortmund i Real Madrida donosi mnogo uzbuđenja. Real Madrid, rekorder po broju osvojenih titula, pokušaće da doda još jednu pehar svojoj bogatoj kolekciji, dok sa druge strane, Borusija Dortmund, poznata po svojoj strastvenoj podršci navijača i dinamičnom stilu igre, traži svoju drugu titulu u istoriji. Očekuje se pravi spektakl preokreta i vrhunskog fudbala, koji će ostati zapamćen kao jedan od najuzbudljivijih finala u poslednjih nekoliko godina. 

Navijači oba tima su spremni da pruže podršku svojim herojima, stvarajući atmosferu koja će se dugo prepričavati. Dok se čeka prvi zvižduk, napetost raste, a očekivanja su velika – ko će poneti titulu najboljeg tima Evrope ove godine? Ne propustite nezaboravno veče fudbala, druženja i navijanja!