U susret novoj godini, sve Lidl prodavnice će na dan dočeka, 31. decembra, raditi skraćeno do 18:00 časova, kako bi potrošači imali priliku da iskoriste poslednje trenutke za prazničnu kupovinu. Prvi kalendarski dan nove godine, 1. januar, biće neradan, a 2. januara Lidl nastavlja sa redovnim radnim vremenom.

Za Badnji dan, 6. januara, prodavnice će raditi skraćeno do 18.00 časova, a Božić, 7. januara, će biti neradan za sve zaposlene. Od 8. januara će biti redovno radno vreme.

Za sve potrošače koji budu imali potrebu za kupovinom između dva praznika, od 2. do 5. januara, Lidl prodavnice će raditi redovnim radnim vremenom.

31. decembar, doček Nove godineskraćeno do 18h
1. januar, Nova godinazatvoreno
2. januarredovno radno vreme
6. januar, Badnji danskraćeno do 18h
7. januar, Božićzatvoreno
8. januarredovno radno vreme

U Lidlu je trenutno aktuelna praznična ponuda povodom predstojećih novogodišnjih praznika, pa tako potrošače očekuju mnoga sniženja i popusti. Pored redovnog asortimana, u Lidl prodavnicama su dostupni i Favorina proizvodi koji svojim asortimanom upotpunjuju magiju praznične čarolije, tako možete pronaći čokolade sa božićnim motivima, gumene bombone, čarobne šarene jelkice, novčiće i mnoge druge ukusne poslastice. Pored toga, kroz brend ekskluzivnih Deluxe proizvoda Lidl nudi i specifične ukuse, a samo neki od njih su: file tune, kozice, losos u lisnatom testu, pikantni umaci, nudle i testenine sa začinima, razni sosevi i slatki zalogaji poput krem brule dezerta, čokoladnog, tiramisu dezerta i profiterola.

O Lidlu

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.000 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 70 prodavnica u 40 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već treću godinu zaredom.