Uzbudljiva sedmica ispred nas donosi novu priliku za uživanje u svetu kinematografije, a mi smo tu da vam pomognemo da odaberete najbolje filmske poslastice koje će obogatiti vaše slobodno vreme. Izaberite naslov i prepustite se fenomenalnim scenama na ekranu.

Za četvrtak vam predlažemo da od 21h uključite kanal FilmBox Extra i uživate u filmu koji će vas zasigurno oduševiti. Kada izgubi veoma popularan virtuelni bokserski meč od bivšeg šampiona Rokija Balboe, trenutni nosilac titule u teškoj kategoriji Mejson Dikson sa nacionalne televizije mu  upućuje izazov na egzibicioni meč od deset rundi.

Naravno, u pitanju je film pod nazivom “Roki Balboa”( naslovni foto).

Romantika i ratna tematika prepliću se u filmu „Sećanje“, a emitovaće se u petak od 21h na kanalu FilmBox Premium. “Sećanje” je fantastična ljubavna priča koja se odvija usred užasa nemačkog koncentracionog logora u Poljskoj, 1944. godine.

Sećanje

Ovu nemoguću strast rasplamsava hrabrost poljskog zatvorenika, koji uspeva da spase svoju devojku, Jevrejku. Neočekivano, beže iz logora i preživljavaju opasan put u slobodu. Ali tokom haosa na kraju rata se razdvajaju i jedno za drugo misle da nisu preživeli. Više od trideset godina kasnije u Njujorku, srećno udata 52-godišnja žena, slučajno otkriva da je njen voljeni Poljak još uvek živ i želi da ga vidi.

Subotnje veče provedite uz komediju „Udaj se za mene“. Rebeka iz porodice koja pripada gornjoj klasi Los Anđelesa i Henri, čiji su koreni u porodici horskih pevača s tradicionalnog Srednjeg zapada, zaljubljeni su jedno u drugo. Baš pred Božić, Henri je zaprosi i dvoje mladih reše da za praznik okupe svoje porodice i iznenade ih lepom vešću.

Porodice se sukobe, pardon – upoznaju, tokom nedelje Hanuke, upravo pred Božić. To je divlja, šašava vratolomija prožeta dobrim namerama i pogrešnim koracima tokom koje dve porodice uzaludno pokušavaju da ispoštuju tradiciju onih drugih. Rebeki i Henriju neće trebati dugo da shvate da će najteži deo njihovog braka biti kako da izađu na kraj sa najbližima. Ne propustite ovaj film koji će se emitovati na kanalu FilmBox Stars sa početkom u 18.10h.