xr:d:DAFbwiIIB_s:2,j:47733953188,t:23022710

Svi potrošači će i tokom uskršnjih i prvomajskih praznika biti u mogućnosti da nabave neophodne proizvode iz Lidlovog odabranog asortimana po prilagođenom radnom vremenu. Još važnije, tokom ovog perioda će i zaposleni u Lidlu moći da odmore i u porodičnoj atmosferi proslave praznike.

Za Praznik rada, u sredu, 1. maja prodavnice će biti zatvorene kao i u nedelju, 5. maja za Uskrs. Na Veliki petak, 3. maja Lidl prodavnice će raditi skraćeno i to do 18h.

Između praznika, odnosno 2. maja i 4. maja Lidl prodavnice radiće po redovnom radnom vremenu, omogućavajući svim potrošačima kupovinu bez žurbe. Od 6. maja biće redovno radno  vreme svih Lidl prodavnica.

Sreda1. majZatvoreno
Četvrtak2. majRedovno radno vreme
Petak3. majSkraćeno do 18h
Subota4. majRedovno radno vreme
Nedelja5. majZatvoreno
Ponedeljak6. majRedovno radno vreme

Povodom uskršnjih praznika u Lidlu je aktuelna praznična ponuda, a sve potrošače očekuju brojni popusti. Pored redovnog asortimana, u Lidl prodavnicama su dostupni i Favorina proizvodi koji svojim asortimanom dodatno doprinose širenju praznične euforije. Uskršnji paketi, jaja od marcipana, bademi u čokoladi, uskršnje zeke, voćne gumene bombone samo su deo ponude, dok su tu i samolepljive sličice za jaja, kao i razni setovi za dekoraciju.

Konstantno prilagođavanje tržištu i potrebama potrošača, doprinelo je da Lidl nedavno bude izglasan kao  „Miljenik potrošača“ od strane potrošača, u sklopu kampanje „Najbolje iz Srbije“ koju sprovodi organizacija „Moja Srbija“, a domaći potrošači su Lidl ocenili i kao „Izabranu prodavnicu godine“ u sklopu nezavisnog istraživanja najveće globalne istraživačke kompanije NielsenIQ pod okriljem organizacije „Izabran proizvod godine“.