Najekskluzivniji rizort na Jadranskoj obali, One&Only Portonovi, ultimativno je odredište za romantiku pokraj azurnog mora crnogorske rivijere. Sa svojom ležernom, a istovremeno sofisticiranom atmosferom, restorani Tapasake i La Veranda spajaju kuhinju svetskog renomea, šik okruženje i uslugu bez premca, po kojoj je rizort One&Only poznat širom sveta.

Kao uvod u romantično raspoloženje, u subotu, 11. februara od 19 časova, restoran Tapasake organizuje večeru koja slavi Dan zaljubljenih, inspirisanu ukusima savremene japanske kuhinje. Ono što ovu noć čini istinski izuzetnom je i posebna selekcija vina, lično pripremljena od strane somelijera restorana. Uz neponovljive ukuse, gosti će tokom cele večeri uživati i u romantičnoj muzici uživo.

Na sam Dan zaljubljenih, 14. februara od 19h, mediteranski restoran La Veranda služiće jedinstvenu večeru od tri jela koja idu ruku pod ruku sa pažljivo odabranim vinima. Uz koncept otvorene kuhinje, sa opuštenom i elegantnom atmsferom, La Veranda pruža savršenu priliku za najromantičniju večeru za Dan zaljubljenih.

”U Tapasake-u služimo fuziju svetskih kulinarskih tradicija i ukusa, dok naš jelovnik oživljava arome neobičnih umaka i sastojke koje ne možete pronaći tek tako – spremljene i prezentovane s ljubavlju i posebnom pažnjom. S druge strane, La Veranda će služiti večeru od tri jela inspirisanu Mediteranom“, rekao je Kris Mare, glavni šef kuhinje rizorta One&Only Portonovi.

U želji da tokom ove dve noći slavi ljubav, One&Only Portonovi je, kao poklon za svaki par, pripremio glamurozni spa dan u Chenot Espace wellness centru, gde će gosti moći da se upuste u putovanje potpunog opuštanja u bazenu, parnim kupatilima, saunama ili hamamu. Cena večere je 150 evra za dvoje, a spa dan će gosti moći da iskoriste do kraja marta.

Za one koji žele da svoje uživanje produže na tri ili više noći na najpoželjnijoj adresi Jadrana, One&Only Portonovi pripremio je i specijalnu prateću ponudu “Night on Us”. Ova ponuda aktuelna je do 28. marta, a više detalja moguće je naći na oneandonlyportonovi.com.