Kompanija učvršćuje 15 godina tržišnog vođstva, sa rekordnom prodajom ekrana za digitalno oglašavanje

Kompanija Samsung objavila je da je agencija za istraživanje Omdia, proglasila vodećim proizvođačem sistema digitalnih reklama, petnaestu godinu zaredom, čime još jednom pokazuje svoje vođstvo na tržištu digitalnog oglašavanja.

Prema podacima analitičara Omdije, Samsung ne samo da je predvodio globalno tržište digital signage rešenja 2023, već je prodao i više od dva miliona jedinica, što je rekordna brojka za kompaniju.2

„Prvo mesto na globalnom tržištu reklamnih displeja, 15 uzastopnih godina, odražava našu predanost inovacijama, i sposobnost prilagođavanja tržišnim uslovima, kao i potrebama naših kupaca,“ rekao je Hoon Chung, izvršni potpredsednik sektora Visual Display Business pri Samsung Electronics. „Nastavićemo da pružamo najveću vrednost našim kupcima, nudeći specijalizovane uređaje, rešenja i usluge, koje odgovaraju njihovim raznolikim potrebama.“

Samsung Electronics redovno predstavlja specifična rešenja za digitalno oglašavanje, koja zadovoljavaju različite potrebe poslovnog okruženja. Među njima svakako treba izdvojiti The Wall, prvi modularni ekran na svetu sa mikro LED tehnologijom, koji zahvaljujući svom modularnom formatu, omogućava prilagođavanje veličine, razmere i oblika ekrana, na osnovu preferencija i upotrebe.

Sledi Smart Signage, koji pruža izvrstan osećaj uranjanja u sadržaj, zahvaljujući izuzetno tankom profilu i ujednačenim dizajnom okvira, te Outdoor Signage jedinice osmišljene za primenu na sportskim terenima, pijacama i stanicama za punjenje električnih vozila, koje su dizajnirane za jasnu vidljivost u svim vremenskim uslovima. Za kraj treba izdvojiti Samsung Interactive Display, e-ploče optimizovane za obrazovne ustanove, koje obrazovne alate stavljaju nadohvat ruke nastavnicima i učenicima.

Proširenje The Wall linije jasan je pokazatelj Samsung inovacija i vodećih tehnologija. Kupci su odabrali proizvode kao što su The Wall All-in-One i The Wall for Virtual Production, zbog njihove izuzetne praktičnosti i jedinstvenih mogućnosti upotrebe, dok je The Wall odabran kao idealan ekran za luksuzne hotele kao što su Atlantis The Royal in Dubai ili Hilton Waikiki Beach in Hawaii.

Vođstvo kompanije Samsung u industriji digitalnog oglašavanja rezultat je predanosti kompanije ka inovaciji proizvoda i usluga; Na primer, uvođenje prvog providnog Micro LED ekrana na svetu u januaru ove godine, stručnjaci su prihvatili kao sledeću generaciju komercijalnih ekrana, a donelo je i pohvale kao što su „Najneverojatniji LED“ i „Najbolji prozirni ekran“, severnoameričkog audio-video izdanja rAVe.

Nedavno predstavljanje platforme Samsung Visual eXperience Transformation (VXT) dodatno pokazuje predanost kompanije Samsung inovacijama ekrana. Ova izvorna platforma u Cloudu objedinjuje upravljanje sadržajem i daljinskim digitalnim oglašavanjem korišćenjem jedne, sigurne platforme, nudeći usluge i rešenja koja prevazilaze sam hardver, a korisnicima istovremeno omogućavaju besprekoran rad i jednostavno upravljanje.

U budućnosti, očekuje se ubrzan rast globalnog tržišta digitalnog oglašavanja, uz godišnju stopu rasta od 8%; Očekivana vrednost tržišta 2027. godine biće 24,6 milijardi američkih dolara, u odnosu na vrednost od 14 milijardi, ostvarene 2020. godine.3

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svet i oblikuje budućnost transformišućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kućnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih  i LED rešenja te pruža potpuno povezano iskustvo kroz svoj SmartThings ekosistem i otvorenu saradnju sa partnerima. Za najnovije vesti posetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com