Foto: Samsung

Zahvaljujući neverovatnom iskustvu gledanja u 8K rezoluciji koju pokreće veštačka inteligencija, ljubitelji sporta sada mogu u potpunosti uživati u sportskom letu koje je pred nama

Ovo leto će biti pravi spektakl za sve ljubitelje sporta širom sveta. S obzirom na brojna velika sportska događanja koja nas očekuju, uključujući i iščekivani evropski šampionat u fudbalu, idealan je trenutak za nadogradnju kućnog ambijenta za gledanje. Zahvaljujući naprednoj 8K rezoluciji i AI funkcijama na najnovijim Samsung televizorima i soundbarovima, fudbalsko leto dostići će sasvim novi nivo, dok ćete se vi osećati kao da ste na tribinama.

Uz Neo QLED 8K televizor od 85 inča, korisnici se u potpunosti mogu uživeti u važnu utakmicu – ogroman ekran idealan je za one koji žele organizovati gledanje kod kuće tokom ovogodišnjeg bogatog sportskog rasporeda. Dostupni na novim Samsung 8K televizorima, uključujući vodeći Neo 2024 Neo QLED 8K, 8K AI Upscaling Pro i Motion Enhancer Pro karakteristike u kombinaciji pružaju izuzetnu jasnoću prikaza tako što poboljšavaju sadržaj niske rezolucije, te smanjuju izobličenje i zamućenje lopte – sve kako ne biste propustili važan trenutak fudbalske utakmice.

Istovremeno, zvukove stadiona možete dovesti ravno u svoj dnevni boravak zahvaljujući tehnologiji Object Tracking Sound Pro. Ova tehnologija, koja se oslanja na veštačku inteligenciju, omogućava zvuku da se kreće zajedno s akcijom, nevezano za smer, pružajući tako potpuno uranjanje u svaki detalj. Bez obzira na to da li slušate slavlje pobedničkog gola ili neizvesnost mase koja iščekuje kazneni udarac, čućete svaki kutak stadiona.

Benjamin Braun, glavni direktor marketinga za Samsung u Evropi, komentarisao je: „Naša najnovija linija 8K televizora, pokretana inovacijama veštačke inteligencije, savršen je dodatak za dom svakog ljubitelja sporta uoči velikog letnjeg sportskog događaja. Uz aktivne promocije za Samsung televizore, ne postoji bolje vreme da unapredite svoji kućni doživljaj i podignete nivo uživanja u igri na velikom ekranu kao nikad.“

Sledeće promocije dostupne su samo u ograničenom periodu:

Odigrajte pravi potez, izaberite veliki ekran 

Uz kupovinu Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED i QLED 75” ili većeg, na poklon dobijate Soundbar, dok uz Neo QLED, QLED i UHD 98” na poklon dobijate The Freestyle 2. generacije uz besplatnu dostavu i instalaciju. Promocija traje do 14. jula. Osim toga, svi televizori iz promocije uključuju i 2 godine redovne garancija uz 3 godine dodatne zaštite. Promocija za dodatne tri godine zaštite takođe traje do 14. jula 2024. i odnosi se na Neo QLED, Neo QLED 8K, OLED, QLED i The Frame modele iz 2023. i 2024. godine. Da biste ispunili uslove za dodatnu zaštitu, trebalo bi da se registrujete na www.extracare-promotion.com.

###