Samsung već godinama podiže lestvicu kad je reč o sistemima za kućnu zabavu, a njegovi saundbarovi su poznati po izuzetnom kvalitetu zvuka i less OŠrevolucionarnim inovacijama. Čuvene funkcije kao što su Q-Symphony i SpaceFit Sound su  potpuno promenile iskustvo slušanja, nudeći zadivljujući doživljaj zvuka koji je prilagođen okruženju. 

Ovaj standard izvrsnosti prepoznali su stručnjaci i recenzenti, pa je tako T3 dodelio titulu „Najboljeg saundbara“ modelu HW-Q990C na osnovu njegovih imersivnih audio karakteristika i „izuzetnog zvuka prilagođenog okruženju“, dok je HomeTheaterReview proglasio ovaj saundbar „Izborom urednika“ uz komentar: „Zvuk je odličan, bez obzira koja vrsta sadržaja je u pitanju.“ 

Samsung svojom ovogodišnjom linijom saundbarova nastavlja da pomera granice uvođenjem unapređenih AI audio funkcija i opcija povezivanja koje zadovoljavaju sve potrebe korisnika. 

Vodeći saundbar iz Q-serije, HW-Q990D, nudi impresivan 11.1.4-kanalni okružujući zvuk i unapređenu Q-Symphony funkciju. Ovaj uređaj na bazi AI analizira i sinhronizuje glasovne kanale za jasne dijaloge i imersivan zvuk preko svih zvučnika. Uparen sa SpaceFit Sound Pro za odgovarajuća audio podešavanja, ovaj saundbar takođe garantuje imersivan doživljaj u bilo kom prostoru, dok HDMI 2.1 i 4K/120Hz prolaz nudi opcije povezivanja koje ispunjavaju zahteve modernih kućnih sistema zabave. 

„Izuzetno nam je drago što smo ponovo prepoznati kao tržišni lider u saundbarovima, što je odraz pozitivnih reakcija naših korisnika“, izjavio je Čioldži Kim, izvršni potpredsednik za vizuelne prikaze u kompaniji Samsung Electronics. „Oslanjajući se na ovaj uspeh, nastavićemo da pomeramo granice kućne zabave uz superioran kvalitet zvuka i napredne funkcije povezivanja zahvaljujući primeni tehnologije zvuka na bazi AI u cilju daljeg unapređenja korisničkog iskustva i jačanja Samsung pozicije na svetskom tržištu.“ 

Za više informacija posetite https://www.samsung.com.