Nedelja mode označena spektaklom agencije Select

U okviru nedelje mode u Beogradu, održana je spektakularna revija modne kuće Velvet Fashion koja je privukla veliku pažnju ljubitelja mode. Revija je bila organizovana u prostorijama prestižnog hotela Hyatt Regency u organizaciji renomirane modne agencije Select, koja je poznata po svojoj profesionalnosti i vrhunskim događajima.

Posetioci su imali jedinstvenu priliku da uživaju u izvanrednom programu koji je obuhvatao prezentaciju ekskluzivnih modnih brendova, a Velvet Fashion je predstavio kolekcije poznatih imena u svetu mode kao što su Bogner, Moncler i Goldbergh. Ovi brendovi sinonim su za luksuz i stil, a njihova prisutnost na reviji je dodatno naglasila status Velvet Fashion kao jedne od najuspešnijih modnih kuća u Srbiji.

Sa gotovo tri decenije iskustva, Velvet Fashion je postao sinonim za prezentaciju sportsko-luksuznih brendova u zemlji. Svojom posvećenošću, inovacijama i izazovima u dizajnu, ova modna kuća je spremna da zadovolji potrebe savremenih kupaca. Reviji su prisustvovali brojni ljubitelji sportske elegancije koji su uživali u prelepom ambijentu. Aktuelna kolekcija istaknuta je modelima u kojima se žene i muškarci osećaju udobno, moćno, zavodljivo i sigurno u svakoj situaciji. Svaka kreacija je odisala pozitivnom energijom, visokim kvalitetom i profesionalnošću koja je postala zaštitni znak Velvet Fashion brenda. Ukoliko želite da doživite istu atmosferu i pronađete svoje omiljene komade prikazane na reviji, Velvet Fashion prodavnice su vam na raspolaganju na nekoliko lokacija širom zemlje.

Možete ih posetiti u tržnom centru Galerija Belgrade, kao i na popularnim turističkim destinacijama kao što su Kopaonik i Zlatibor. Prepustite se vrhunskom šoping iskustvu i pronađite savršene komade koji će učiniti da se osećate posebno u svakoj prilici