Već je sredina nedelje, pa je samim tim i vreme za opuštanje uz neke od najuzbudljivijih filmskih naslova. Bez obzira na to da li volite avanturu, komediju, trilere ili drame, za vas imamo nekoliko fantastičnih filmskih predloga koji će ovu sedmicu učiniti nezaboravnom.

Večeras se pripremite za odličnu akciju “Preživeti noć” ( naslovna fotografija) koja će sa emitovanjem početi od 21h. Obeščašćenog doktora i njegovu porodicu kao taoce u njihovoj kući drže dvojica kriminalaca kojima je nakon pljačke neophodna medicinska pomoć. Interesuje vas ishod cele priče? Ne propustite ovaj film koji će se emitovati na kanalu FilmBox Extra.

Loša genetika

Nakon cele radne nedelje, petkom se treba opustiti uz dobru komediju, a baš takva će se od 19.25h emitovati na kanalu FilmBox Premium. U filmu “Loša genetika” žena koja je ostavljena jedanaest puta, na svoje zaprepašćenje otkriva da ima gubitničke ljubavne gene.

Deset ljubavnih pravila

Za još malo smeha za sam kraj nedelje, poslednjeg dana sedmice od 21h pogledate film “Deset ljubavnih pravila”. U ovoj komediji tata ženskaroš uči trapavog sina čarima zavođenja: deset dokazanih pravila na koja će pasti svaka žena. Međutim, rezultati nisu onakvi kakve je očekivao… Film će se emitovati na kanalu FilmBox Stars.

Udobno se smestite i uživajte u odličnim filmovima!