Iako nas proleće i visoke temperature podržavaju u svakodnevnim odlukama da sve slobodno vreme provedemo napolju, vremenska prognoza za kraj nedelje baš i ne obećava… Zbog toga, idealno je vreme da sa najdražim osobama organizujete kućni bioskop, a mi vam, kao i uvek, predlažemo najbolje naslove koje možete ispratiti ove sedmice. 

Zavejani

Ljubitelji romantičnih komedija, ovo je za vas – četvrtak, film „Zavejani“, kanal FilmBox Extra, 21h. Ovaj film predstavlja priču gde nakon užasne veze za jednu noć, dvoje stranaca se bude zavejano nakon mećave koja je u led okovala čitav Menhetn. Oni su zarobljeni u malenom stanu, primorani da upoznaju jedno drugo mnogo bolje nego što je to običaj kod veza za jednu noć.

„Čuvar zoološkog vrta“.

Smeh je uvek lek za sve, zbog čega i sutradan, u petak, ali na kanalu FilmBox Premium možete pogledati još jednu komediju pod nazivom „Čuvar zoološkog vrta“. U ovom filmu grupa životinja iz zoo vrta odlučuje da prekrši kodeks ćutanja kako bi pomogla svom simpatičnom čuvaru da pronađe ljubav, a da pritom ne mora da napusti svoj posao kako bi pronašao nešto unosnije. Emitovanje će početi od 22.25h.

Subota je dan za akciju pod nazivom „Fatalno spasavanje“ (naslovni foto) koji će se 22.30h emitovati na kanalu FilmBox Stars. Dan pre razvoda Emili i Džejkoba događa se katastrofa. Njihov sin Tobi, koji se igrao napolju, upada u stari, skriveni bunar. Džejkob mora izaći na kraj sa situacijom opasnom po život, ali i sa Majkom, vatrogascem koji je ujedno i stara ljubav njegove supruge, jer će njih dvojica zajedno teško spasiti dečaka. Vreme i nesreća su opasne tempirane bombe, a Džejkob i Majk okruženi su egom, tajnom bunara i novim otkrićem stogodišnjeg tunela, što prkosi svakom logičnom objašnjenju.