Fotografije: Neša Dimić

Svetski poznati belgijski brewmasteri su po prvi put u 600 godina dugoj istoriji pravljenja piva kreirali pivo bez alkohola i sa malom energetskom vrednošću. Novi recept za bezalkoholno pivo Stella Artois je pažljivo osmišljen, kako bi iskustvo koje su generacije pivopija zavolele i na koje su navikle, zadržali u punom sjaju. Novo pivo bez alkohola ispunjavaju očekivanja čak i najzahtevnijih potrošača jer ga odlikuje izražena gorčina hmelja, čist, osvežavajući ukus dobijen od prirodnih sastojaka i to sve sa manje kalorija.

Stella Artois bezalkoholno pivo je pravi izbor za one koji znaju da uživaju u ukusu ovoh zlatnog napitka, ali koji nisu u situaciji ili ne žele da konzumiraju alkohol.

Belgijski stručnjaci su svoje znanje i vekovno iskustvo ovog puta upotrebili kako bi izašli u susret sve većim zahtevima savremenog tržišta jer kategorija piva sa 00% alkohola tokom poslednjih godina ostvaruje značajan rast, dok ujedno potrošači izražavaju želju da povećaju odgovornu konzumaciju alkohola.

Stella Artois 00% dolazi na naše tržište u pravom trenutku, kako bi ljubitelji piva spremno dočekali tople letnje dane, jer se sjajno slaže sa kvalitetnim laganim zalogajima, ali i svirkama na otvorenom i piknicima u prirodi.

Bezalkoholno pivo Stella Artois pivo može se naći na policama u limenkama od 0,5l.