Komičan prednastavak hit filmske franšize od sedam epizoda biće dostupno za strimovanje ekskluzivno na SkyShowtime platformi od 22. februara

Ted će biti dostupan za strimovanje isključivo na SkyShowtime platformi od 22. februara, a nove epizode će biti dostupne svake nedelje.

U ovoj seriji koja predstavlja prednastavak filmova Ted vraćamo se u 1993. godinu, a trenutak slave mede Teda (Set Makfarlan) je prošao. On još uvek živi u Framingamu, u Masačusetsu, zajedno sa najboljim prijateljem, šesnaestogodišnjim Džonom Benetom (Maks Burkholder), njegovim roditeljima, Meti i Suzan (Skot Grajms i Alana Ubak) i rođakom Bler (Džordžija Vigam). Ted možda loše utiče na Džona, ali uprkos svemu, on mu je odan prijatelj koji je spreman sve da uradi za njihovo prijateljstvo.

Set Makfarlan (izvršni producent/scenarista/reditelj/ko-kreator), Pol Korigan i Bred Volš (izvršni producenti/scenaristi/ko-kreatori) rekli su:

Svaka generacija razvija svoj jedinstveni umetnički stil, vlastiti način sagledavanja sveta. Dvadesetih godina prošlog veka, to je bila subverzivna muzika u vidu džeza. Pedesetih su to bili smeli potezi četkicom apstraktnih ekspresionista. Jedinstvena umetnost naše generacije je sadržaj za strimovanje zasnovan na prethodno uspešnoj intelektualnoj svojini. U skladu sa tom slavnom tradicijom, predstavljamo vam seriju Ted.

TED — “My Two Dads” Episode 102 — Pictured: Seth McFarlane as Ted — (Photo by: PEACOCK)

Naša serija je prednastavak filmova Ted. Radnja je smeštena u devedesete, ali se zasniva na večitoj paradigmi da nije lako imati šesnaest godina. Ono što ovaj period čini lakšim je pravi prijatelj, pa makar on bio i čarobni plišani meda koji mnogo psuje i ima sklonost ka korišćenju droge.

Nas trojica bili smo tinejdžeri tokom devedesetih, a odrasli smo u Bostonu i okolini, gde se odvija radnja ove serije, tako da su nam mnoge od ovih priča vrlo lične. Ovo nam je bila prilika da likove iz serije stavimo u iste ponižavajuće, ali i važne situacije, kroz koje smo i sami tada prolazili. Ali, dosta toga je izmišljeno (treba ispisati mnogo strana, a pravi život je uglavnom dosadan).

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem veb-sajta: www.skyshowtime.rs. Cena mesečne pretplate za SkyShowtime je 5,99EUR (bez reklama).