Da li ste spremni za filmski maraton koji će vas ove i nedelje ostaviti bez daha? Isplanirajte svoje obaveze tako da ne propustite ono što će vam ponuditi FilmBox kanali. TV program će biti prepun kvalitetnog sadržaja, a na vama je samo da uživate.

Zbog toga, četvrtak veče rezervišite za omiljenu fotelju ili kauč, grickalice i hladno piće. Na kanalu FilmBox Extra će se od 21h emitovati film pod nazivom „Crvena svetla“ (naslovna fotografija) koji govori o psihologu i njenom asistentu, koji zajedno istražuju paranormalne aktivnosti. Istraga ih vodi do svetski poznatog vidovnjaka. Uživajte u glumi koju će vam predstaviti De Niro Robert, Weaver Sigourney i Murph Cillian.

„Loša genetika“.

Petak je uvek odličan dan za opuštanje i smeh, zbog čega bi trebalo da pogledate komediju „Loša genetika“. Žena koja je ostavljena jedanaest puta, otkriva, na svoje zaprepašćenje, da ima gubitničke ljubavne gene, a da li će uspeti da im se odupre, saznaćete od 19.25h na kanalu FilmBox Premium.

„Ujak Nino“

Drama i misterija kriju se iza naslova „Ujak Nino“ koji ćete moći da ispratite na kanalu FilmBox Stars. Otuđena i prilično disfunkcionalna porodica ponovo se zbližava, kada im iz Italije u Čikago u iznenadnu posetu dođe očev davno izgubljeni ujak Nino. Nakon nedeljnog ručka, udobno se smestite i zavalite u omiljeni kutak dnevne sobe jer će film početi sa emitovanjem od 17.45h.