Treća sezona serije “U braku sa nekretninama” na HGTV-u, koja startuje danas (14. februara) u 21:00 sat, donosi novo uzbuđenje i izazove dok parovi kreću u potragu za savršenim domom koji će oslikavati njihovu ljubav i stil života.

Bračni par Idžipt Šerod i Majk Džekson pomoći će većem broju porodica u Atlanti da kupe kuće sa potencijalom i transformišu ih u kuće iz snova koje oduzimaju dah u novoj sezoni od 12 epizoda ove HGTV hit serije. Idžipt, posrednica za nekretnine i dizajnerka, i njen suprug Majk, građevinac, nastaviće da inspirišu fanove i održavaju zabavu dok vode uspešne poslove sa nekretninama, upravljaju svojim domaćinstvom i odgajaju tri ćerke.

Jedan od omiljenih bračnih tv parova primeniće svoje veliko znanje o nekretninama i finansijama da pronađu pristupačne opcije za klijente u njihovom idealnom okruženju, koje se istovremeno mogu prilagoditi dizajnerskim planovima. Majk i njegov tim su tu da izvuku maksimum iz budžeta i reši bilo koji problem u izgradnji kako bi izveli renoviranje koje će povećati vrednost domova i povraćaj investicija.

U premijernoj epizodi nove sezone, Idžipt i Majk će izviđati kuće u Rozvelu za par koji ima kancelariju, prostor za igraonicu i studio za jogu na vrhu svoje liste prioriteta. Dinamični duo će ovim klijentima renovirati dom u prirodnom minimalističkim stilu. I ove sezone će Idžipt i Majk podeliti nezaboravna porodična iskustva dok njihova ćerkica Kendal uči da svira violu, mlađa Harper uči da vozi bicikl, a oni će renovirati kancelariju za svoj posao koji cveta.